Jorine Beemster
Jorine Beemster Life 23 nov 2018

Deze hilarische fout in The Princess Switch heb je gemist

We konden ons geluk niet op toen The Princess Switch een week terug ein-de-lijk op Netflix verscheen. Natuurlijk hebben we al onze vriendinnen dezelfde dag nog opgetrommeld. Door al het enthousiasme tijdens de film hebben wij het niet gezien, maar een oplettende kijker heeft wel een heel hilarische fout gespot.

Zoals jullie inmiddels misschien wel bekend is, speelt Vanessa Hudgens de twee hoofdrollen in de film. Niet alleen speelt ze hertogin Margaret, maar ook zowel bakker Stacy De Novo. De twee komen samen wanneer Stacy deelneemt aan de Royal Baking Contest in Belgravia.

Hilarische fout in The Princess Switch

Buiten dat de film fantastisch is, is er één klein probleempje. Omdat Vanessa twee rollen speelt die in veel scènes bij elkaar zijn, moest er gebruik gemaakt worden van een dubbelganger. Hoewel deze dubbelganger vooral van achter gefilmd wordt, is er ook een scène waar dit niet het geval is.

In de scène waar (spoiler alert) Stacy met de man van haar dromen trouwt, kan prinses Margaret/de dubbelganger elk moment gezien worden in de menigte. Maar wacht even… iemand vergat haar gezicht te bewerken. Het hoofd van Vanesse had te zien moeten zijn, maar dat waren de editors even vergeten. Oeps.

En dan nog een foutje:

Dat was niet de enige fout die te vinden is in de Netflix-film. Een andere kijker met wel heel goede ogen zag dat zowel prinses Margaret als bakker Stacy dezelfde tatoeage op hun vinger hebben. Oepsie.

We kunnen niet wachten op deze films en series die in december op Netflix verschijnen

Reageer op artikel:
Deze hilarische fout in The Princess Switch heb je gemist
Sluiten