Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 4 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

De foutste kersttrui van het jaar – deze van Louis Theroux spant wel écht de kroon

Hoewel we geen foutekersttruien-dag op kantoor zullen hebben dit jaar, hoeft dat niet te betekenen dat jij er geen draagt. Sterker nog, nu kun je thuis elke dag shinen in zo’n foute kersttrui en wij hebben onze favoriet voor dit jaar al gevonden. Alvast een tipje van de sluiter: Dashing Theroux the snow.

Het was elk jaar weer een wedstrijdje wie er met de titel ‘Foutste Kersttrui’ van het jaar vandoor zou gaan. Dat was je dubbel en dik gelukt met dit model van Louis Theroux. Geniaal!

Foute kersttrui van Louis Theroux

Juist nu je veel thuis zit en elke dag in joggingpakken achter je laptop verschijnt, investeer je maar al te graag in comfortabele kleding. Een warme trui kan nooit kwaad. Al helemaal niet in kerstsfeer én met Louis Theroux op de voorkant. Wij vinden ‘m fantastisch.

foute kersttrui
Bron: Hubbub Jumpers

Dashing Theroux the snow. Heb je eerder een trui met zo’n grappige tekst gezien? Wij niet in ieder geval en het lijkt ons het ideale moment om deze aan te trekken tijdens je eerstvolgende Zoom-meeting met collega’s. Wedden dat ze strontjaloers zijn?

Hubbub Jumpers

De trui wordt verkocht door Hubbub jumpers en geloof ons, ze verkopen nog veel meer fantastische modellen. Waaronder de Attenbrrrr met David Attenborough op de voorkant. Maar ook Greta Thunberg komt voorbij met de ‘How dare you have a wonderful Christmas?!’. Ook geinig.

Ben jij al helemaal in de mood voor het kerstfeest dit jaar? Kerstfilm alert: 15 (!) kerstfilms van Disney+ die je kan toevoegen aan je ‘nog kijken’ lijstje

De truien kosten omgerekend €29,05 en kun je online bestellen op deze website. Geloof ons, je vind hier echt voor ieder wat wils. Je kunt kiezen uit verschillende thema’s en overal hebben ze wel een catchy en toepasselijke tekst bij gevonden. It’s going to be a wonderful Christmas this year.

Reageer op artikel:
De foutste kersttrui van het jaar – deze van Louis Theroux spant wel écht de kroon
Sluiten