Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Love 21 okt 2020

5 redenen waarom wij toch iedere keer weer ons hart verliezen aan badboys of badgirls

Eerlijk is eerlijk, iemand die altijd heel galant is, de deur voor je openhoudt, je stoel aanschuift, hele tijd heel lief naar je lacht en om de seconde vraagt hoe het met je is – is totaal niet interessant. Nee, jij valt (helaas) keer op keer voor de badboys of badgirls die niet eens naar je op of omkijken. Hoe arrogant diegene ook is, jij valt ervoor. Herkenbaar? Hieronder vijf redenen hoe het komt dat wij toch altijd maar weer op die foute types vallen.

En nee, dat heeft niet alleen te maken met zijn of haar looks..

Vallen op foute types

Je bent heus de enige niet die snel zwicht voor dat foute type. Het is nou eenmaal zo dat dat soort types je aandacht langer vasthouden of dat nou positief of negatief is. Aangezien veel mensen zich hierin herkennen hebben we de redenen waarom dit toch keer op keer gebeurd, onder elkaar gezet.

1. Hij of zij is nogal gewild

Helaas pindakaas, je bent niet de enige die voor deze hottie is gevallen. Helaas zijn er bij dit soort types altijd meerdere geïnteresseerde. Maar goed, we weten allemaal – dit maakt het alleen maar nog interessanter. Want stel je eens voor dat jij met diegene gaat, waar iedereen zo verliefd op is… Hoe leuk is dat?

2. Hij is of zij is onvoorspelbaar

Je snapt er niets meer van.. Het ene moment krijg je alle aandacht van de wereld terwijl hij of zij het andere moment niets meer laat horen. Klopt het dat je dan iedere keer harder je best doet om zijn of haar aandacht vast te houden? Je wil hem of haar alleen maar extra graag zodra het eventjes stil is tussen jullie. Het komt erop neer dat je eindelijk eens je best moet doen voor een liefde en dat bevalt je eigenlijk wel..

3. Ze zijn avontuurlijk

Soms heb je gewoon even meer zin in een wilde achtbaan dan een boring wandeling. Foute types zijn eigenlijk deze achtbaan. Je weet dat het never saai zou zijn. Deze persoon is niets of niemand bang en staat echt overal voor open. Er is zelfs uit onderzoek gebleken dat mensen die de regels niet volgen, extra aantrekkelijk worden gevonden. Ahaa, vandaar dus.

4. Ze zijn steengoed in flirten

Hoe zeer we ook bezig zijn met flirten en diegene veroveren, weet diegene precies hoe hij of zij ons om zijn of haar vinger kan vinden. Goed om te weten: je bent namelijk zeker niet de eerste en ook niet de laatste die hij of zij versiert. Het is voor diegene iedere keer weer hetzelfde trucje.. Onthoud dat goed.

5. Hij of zij biedt bescherming

Het voelt net alsof jou niets kan overkomen wanneer je hem of haar aan je zijde hebt. Diegene is al-tijd kalm en is echt nergens bang voor. Daarnaast is hij of zij ook nog eens emotioneel stabiel en dat staat dan weer gelijk aan bescherming. Echt je rots in de branding.. Totdat deze rots precies doet waar hij of zij zin in heeft en je weer verlaat.

Lees ook: Kun je op twee mensen tegelijkertijd verliefd zijn? Lees het hier

Reageer op artikel:
5 redenen waarom wij toch iedere keer weer ons hart verliezen aan badboys of badgirls
Sluiten