Zara Bircan
Zara Bircan Beauty & Style 24 december 2019

Frambozen bourbon is de haarkleur voor vrouwen die houden van rood maar nog niet all out durven te gaan

Ben je toe aan een nieuwe, opvallende haarkleur om deze winter wat meer kleur te brengen? De raspberry bourbon haartrend is rijk en warm van tint en wil jij zeker proberen deze winter.

Met deze haartrend zeg je dag tegen de kille winter en hallo tegen de doorbrekende bruine en rode tinten die deze haartrend ons brengt.

Met deze frambozen bourbon haartrend blink jij uit deze winter

We begrijpen het als je al helemaal weg bent van de trending balayage verftechniek. Maak maar alvast een kappersafspraak, want na het zien van de frambozen bourbon trend wil je haast niks anders.

De balayage met een twist

Zei er iemand maximale uitstraling en minimale onderhoud? Dan snappen we dat je helemaal dol bent op het natuurlijke effect dat de balayage verftechniek achterlaat.

Wil je de populaire balayage wat stoerder en opvallender maken? Dan heb je geluk, want de frambozen bourbon trend neemt rood mee in de diepe, rijke tonen van bruin. Perfect voor de koude wintermaanden dus.


Deze mahonie-kleurige haartrend smelt de bruine en rode haartinten samen. Als je je haarkleur deze winter levendig en warmer wilt maken, is deze tint perfect voor jou.

Deze haartrend heeft de mooie warme, bruine tinten die we van balayages gewend zijn, maar dan gemixt met rood. Al je vriendinnen zijn ongetwijfeld gek op je haarkleur als je voor deze frambozentint gaat. Het is namelijk anders dan de standaard trend die je deze winter ziet, maar tegelijkertijd ook heel draagbaar.

Haal het beste uit de frambozen bourbon kleur

Niet alles is voor altijd, dus ook deze heerlijke kleurtinten vervagen na een tijdje. De kleur licht na vier tot zes weken op tot een koperen tint. Als je hier tevreden mee bent, kun je het absoluut zo laten. Maar wil je de mahonie-kleur weer terugbrengen, dan kun je het beste later terugkomen voor een toner.

Zó kun je deze kleur het beste onderhouden

Om de frambozen bourbon kleur bij te houden, kun je het beste een kleurbehoudende shampoo met een rode tint gebruiken. Ook is het beter als je de douche iets kouder zet.

Lees ook:

Reageer op artikel:
Frambozen bourbon is de haarkleur voor vrouwen die houden van rood maar nog niet all out durven te gaan
Sluiten