Anne-Flore Muller
Anne-Flore Muller Life 14 aug 2018

Oh my: Roze frambozen Maltesers bestaan en gaan je nieuwe verslaving worden

Voor een filmavondje met vriendinnen zijn Maltesers een ideale snack. De chocolaatjes eten perfect weg en de zak is altijd sneller leeg dan je denkt. Geen liefhebber van melkchocolade?  Dan kun je nu losgaan met roze frambozen Maltesers. Want die bestaan.

Deze smaak gaat sowieso je nieuw favoriet worden, want de chocolaatjes zijn zoet, fruitig en crunchy tegelijk. Beeld je eens in hoe snel déze zak leeg zal gaan…

Fruitige frambozen Maltesers

De fruitige roze Maltesers werden ontdekt door een Duitse foodblogger. Op Instagram deelde hij een foto van de roze zak en het bericht werd gebombardeerd met reacties. En wij snappen wel waarom.

Het is roze dus je wilt het

Je liefde voor roze kun je lekker voortzetten met deze nieuwe smaak in girly roze zak. De chocolaatjes zelf zijn helaas niet roze, maar ze smaken wél roze. Oftewel: knapperig vanbinnen en zoet en creamy vanbuiten.

Van Australië naar Nederland

De frambozen Maltesers werden voor het eerst in de schappen gespot van een Autralische supermarkt. Maar al gauw volgenden Amerika en Engeland. Nu maar hopen dat ze ook snel in ons kikkerlandje te bemachtigen zijn, want wij kunnen aan niets anders meer denken.

Neem gerust nog een blokje want van chocolade leef je langer

Pretty52

Reageer op artikel:
Oh my: Roze frambozen Maltesers bestaan en gaan je nieuwe verslaving worden
Sluiten