Beautify ontmoet (en ontrafelt geheimen): Francesca Tolot – De visagiste van Beyoncé

Daar staat ze dan. Dé vrouw die Beyoncé's gezicht mag aanraken. En niet alleen die van Beyoncé. Haar lijst met celebrities die ze met haar kwastjes mooi mocht maken is eindeloos. Ze heeft onlangs een boek uitgebracht: One Woman 100 Faces. En ter gelegenheid van haar boek kwam ze naar Amsterdam en gaf ze een masterclass. Één die de Beautify redactie ademloos heeft gevolgd.

Het boek

Het boek ‘One Woman 100 Faces’ heeft ze samen met haar man (fotograaf) één vrouw honderd gezichten gegeven. Het boek neemt je mee in een visueel verhaal waarbij de verschillende kanten van de vrouw wordt belicht. Iedere kant van haar persoonlijkheid: hoop, kracht, angsten, kwetsbaarheid, onschuldigheid, diepe geheimen, haar fantasieën en natuurlijk haar schoonheid.

Verzameling

Het boek is een verzameling van twintig jaar lang opmaken en fotograferen. Twintig jaar waarin Francesca iedere keer opnieuw Mitzi Martin opmaakte en haar man haar vastlegde op de gevoelige plaat. Door de jaren heen werd de 17-jarige Mitzi een vrouw, een echtgenote en een moeder. Haar gezicht veranderde ook. Mitzi was altijd de muze van Fransesca en haar man en op een gegeven moment bedacht Francesca dat zij 100 gezichten van Mitzi wilde vastleggen in één boek.

Inspiratie

Als je je wil laten inspireren, doe het dan met dit boek. Het is één grote creatieve inspiratie. Het boek spoort je aan om jezelf te ontdekken, je verschillende kanten uit te drukken. Heerlijk.

Het allerleukste? Je kunt nu drie looks uit het boek exact namaken omdat Francesca de face charts heeft vrijgegeven (klik op de afbeelding om in te zoomen en de producten te lezen)
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

Reageer op artikel:
Beautify ontmoet (en ontrafelt geheimen): Francesca Tolot – De visagiste van Beyoncé
Sluiten