wpk-admin
wpk-admin Nieuws 13 juni 2018

Prinsessen! Voor 12 euro is dit Franse kasteel van jou

De huizenmarkt in al je favoriete steden is verschrikkelijk, maar maak je geen zorgen. De prinses die jij bent verdient natuurlijk een kasteel. Die droom kan nú uitkomen. Je maakt namelijk kans om voor 12 euro een kasteel in Frankrijk te kopen.

Jij en je prins verdienen het allerbeste. Daarom is het des te leuker dat er in de Dordogne een prachtig gerenoveerd kasteel staat. Het Franse kasteel is is voorzien van maar liefst negen slaapkamers en staat op een landgoed van twaalf hectare mét privé-zwembad. En jij kunt er dus wonen.

franse kasteel winnen

Hoe maak je kans om in dit Franse kasteel te wonen?

Wat je hiervoor moet doen is net zo simpel als onvoorstelbaar. Het enige wat je hoeft te doen is een lot te kopen van twaalf euro. Oh ja, en de eigenaresse wil ook graag dat je wel wat af weet van de Franse taal, dus wil ze dat je  twee Franse uitspraken zo goed mogelijk weet te vertalen:

  • Es carottes sont cuites
  • Ca ne casse pas trois pattes a un canard

Omdat het meerkeuzevragen zijn kan hier niet veel aan misgaan.

Loterij

Je hebt wel het ‘gouden’ lot nodig. Want er worden maar liefst 500.000 loten verkocht. De Algemene voorwaarden zijn te vinden op de website. Je kunt de tickets hier nu online kopen.

Reageer op artikel:
Prinsessen! Voor 12 euro is dit Franse kasteel van jou
Sluiten