Emma Plasmans
Emma Plasmans News 6 jul 2020
Leestijd: 1 minuut

Dit wil je zien – De documentaire over Fred van Leer op Videoland

Fred van Leer, een icoon op verschillende vlakken. First of all is hij natuurlijk een bekend stylist. Daarnaast is hij ook nog eens een getalenteerde presentator, theatermaker én modeontwerper.

Maar wat schuilt erachter deze getalenteerde man? Je ziet het in de documentaire Fred: Het Andere Gezicht.

Fred: Het Andere Gezicht

De documentaire van Monica Geuze, Bizzey of het inkijkje in het leven van Boef: portretdocumentaires schieten als paddenstoelen uit de grond. Fred van Leer is nu ook aan de beurt. Je ziet zijn documentaire Fred: Het Andere Gezicht op Videoland.

De documentaire van Fred heeft ons echt geraakt. De meeste mensen kennen Fred als een hysterische man die altijd maar ‘hup huuup’ en ‘roekoe roekoe’ roept. Maar in deze ingezoomde portretdocumentaire zie je wie Fred daadwerkelijk is. Hij is extravagant, maar er komt ook een andere kant naar voren.

Belangrijke onderwerpen

In de documentaire worden belangrijke onderwerpen aangehaald zoals verslaving, depressies en op zoek naar erkenning. Fred van Leer geeft zich enorm bloot. We zouden je nog veel meer kunnen vertellen over de de driedelige mini-serie over Fred van Leer, maar dan zouden we veel te veel verklappen. Het enige wat wij kunnen zeggen is – kijken, kijken en nog eens kijken.

Na het zien van deze documentaire krijg je zoveel meer respect voor deze man en zijn harde werken. Geloof ons, deze documentaire zal je zeker niet teleurstellen.

Benieuwd geworden? Hier onder zie je de trailer van de documentaire Fred: Het Andere Gezicht, zodat je een nog beter beeld krijgt van de documentaire. Als je vanavond van plan was om lekker te gaan bingen op Videoland, zit je met deze documentaireserie goed. Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
Dit wil je zien – De documentaire over Fred van Leer op Videoland
Sluiten