Renée
Renée | LinkedIn Life 3 jan 2019

Klaar voor een uitdaging? Je kunt je nog opgeven voor Free Love Paradise

Zit jij altijd klaar om Temptation Island te kijken en denk jij dat je dit spelletje wel kunt uitspelen? Dan is er goed nieuws voor je. Voor het nieuwe Temptation programma Free Love Paradise zoeken ze nog kandidaten. Hoog tijd om op de ‘opgeven’ knop te drukken, dus.

Er is nog bijzonder weinig informatie over het nieuwe programma Free Love Paradise. Maar wat we wél weten is dat je je nu wil opgeven. Als je in bent voor zoiets, natuurlijk.

Free Love Paradise

Zet het maar op je to do-lijstje voor vandaag: opgeven voor Free Love Paradise. Het nieuwe realityprogramma verschijnt (als het goed is) dit jaar op de buis en het belooft weer een smulprogramma te worden. Mocht je je willen opgeven, dan is het wel belangrijk dat je openstaat voor nieuwe ervaringen. Letterlijk.

Tijdens deze bijzondere weken gaan de koppels namelijk iets nieuws proberen: een open relatie. Dus als dat echt iets voor jou is, weet je dat dit programma jouw op het lijf geschreven is.

Opgeven

Kan je relatie wel een boost gebruiken of ga je liever als vrijgezel erheen? Alles is nog mogelijk. Opgeven voor Free Love Paradise doe je namelijk via deze link.

Het castingbureau wil wel een paar dingen over jou weten, zoals je opleidingsniveau, of je openstaat voor een open relatie en of je wel drie weken beschikbaar bent om naar het buitenland te gaan.

Paar fotootjes erbij, et voilà. Zie je het toch niet zo zitten? Heb dan nog even geduld en geniet vanaf de bank van het programma. Want meiden, dit gaat écht heel leuk worden.

Lees hier wat er toe nu toe bekend is over het programma.

RTL komt met een nieuw programma dat zoveel heftiger is dan Temptation Island

Reageer op artikel:
Klaar voor een uitdaging? Je kunt je nog opgeven voor Free Love Paradise
Sluiten