Renée
Renée | LinkedIn Life 1 nov 2018

RTL komt met een nieuw programma dat zoveel heftiger is dan Temptation Island

Temptation Island is een daverend succes en eerlijk is eerlijk, het is ook jouw lievelingsprogramma. Reden genoeg voor RTL om eenzelfde format te ontwikkelen. En ja hoor, er komt een gloednieuw programma aan: Free Love Paradise.

Als je denkt dat Temptation Island heftig is, dan heb je nog niet over Free Love Paradise gehoord. We durven nu al te wedden dat dit nóg meer gebroken harten oplevert.

Free Love Paradise

Free Love Paradise is speciaal voor koppels die een ultiem relatie-experiment op een paradijselijk eiland aangaan. Op het eiland gaan ze iets heel anders dan monogamie proberen: een open relatie.

Op deze manier kunnen de koppels kijken hoe het voelt om een avontuur met een ander te gaan, terwijl ze toestemming van hun vriend of vriendin hebben. Hun partner krijgt natuurlijk dezelfde vrijheid, dus dat moet wel spraakmakende beelden opleveren.

Hoe reageren ze? Zou er een soort kampvuur zijn? En worden ze jaloers?

Wanneer is Free Love Paradise op televisie te zien?

Dit klinkt als een programma waar je iedere week naar wil kijken. Maar welke datum mag je nu in je agenda schrijven? Slecht nieuws, de uitzenddatum van Free Love Paradise is helaas nog niet bekend. Maar hé, we houden je op de hoogte. Nog heel even geduld, dus.

Pak je agenda! In februari keert Temptation Island terug op televisie

Reageer op artikel:
RTL komt met een nieuw programma dat zoveel heftiger is dan Temptation Island
Sluiten