Emma Toussain
Emma Toussain Nagels 19 nov 2021

De ‘french tip and mix’ is de nieuwste nageltrend en wij zijn fan

Het is pas november wat betekent dat je nog wat tijd over hebt voordat je kan overschakelen op kerst-of feestnagels. Wij hebben een nieuwe trend ontdekt waar we wel heel erg blij van worden, namelijk: De ‘French tip and mix’-manicure.

Het is ge-wel-dig.

Nagel-inspiratie

Vaak is het lastig om een nieuw design te kiezen voor op je nagels. Zelf een simpel kleurtje is niet makkelijk.. Je krijgt vaak honderden kleuren te zien dus hoe weet je dan zeker dat je de juiste keuze maakt? Deze nieuwste trend speelt in op de mensen die moeite hebben met kiezen. Het is namelijk een combinatie van french manicure en nail art. Er zijn talloze combinaties te bedenken dus het verveelt niet snel.

French Mix

Het idee is dat je een kleur uitkiest en dat je die op elke nagel nét iets anders aanbrengt. Op sommige nagels kleur je alleen het randje, op sommige nagels laat je nail-art zetten en de overgebleven nagels kleur je in zijn geheel. In de 90’s en 00’s waren de nagels enorm populair en zag je bijna niemand zonder lopen. In de jaren rondom 2010 was het weer wat minder: de French Manicure nam een stapje terug. Nieuwe nageltrends kwamen om de hoek kijken en de iconische trend was even vergeten.

Dus wacht nog maar heel even met de feestelijke glitter-designs en scroll gauw verder voor de beste inspiratie.

Wanneer boek jij een manicure?

Deze manicure past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De ‘french tip and mix’ is de nieuwste nageltrend en wij zijn fan
Sluiten