Friemelkonten opgelet! Dit nieuwe speeltje is jouw musthave

Knikkende knieën, klikkende pennen en tikken op de tafel. Komt je dit bekend voor? Dan behoor jij waarschijnlijk tot de categorie friemelkont, oftwewel zenuwpees. Mensen om je heen worden gek van je. Maar niet voor lang, dit friemelspeeltje kan wel eens de oplossing zijn voor jouw zenuwachtige gedrag.

Twee Amerikaanse broers hebben een friemelspeeltje bedacht. Het klinkt niet alleen leuk, het ís ook heel leuk.

De Fidget Cube, zoals de kubus heet, heeft verschillende schijfjes, knopjes en kuiltjes waarmee je kunt klikken, draaien en rollen. Met dit speeltje wordt het mogelijk om je eindelijk eens helemaal te focussen op je werk of op school omdat je bijna niet meer door hebt dat je het speeltje in je handen hebt.

Focus, focus, focus

Voor elke situatie is de Fidget Cube geschikt, als je in een drukke ruimte bent dan gebruik je knopjes die klinken als een klikkende pen. Is het muisstil dan kun jij je helemaal laten gaan en eindeloos drukken op knopjes die geen geluid maken. Kortom, een perfect speeltje en eindelijk focus.

De Fidget cube is een van de meest succesvolste projecten op Kickstarter en hebben hun doel om 15.000 dollar bijeen te sprokkelen bijna behaald. En dat betekent dat de friemel op de markt komt. Jeej.Vond je dit artikel leuk? Dan wil je dit misschien ook lezen:
6 x dingen die je direct kan doen om je ontspannen te voelen

Reageer op artikel:
Friemelkonten opgelet! Dit nieuwe speeltje is jouw musthave
Sluiten