Gina Koninkx
Gina Koninkx Nieuws 28 mrt 2018

Hier wil je bij zijn! Er komt deze zomer een Friends festival

We zijn allemaal opgegroeid met de hilarische TV show Friends. (Zo niet, dan wil je echt nog alle afleveringen even terugkijken via Netflix.) Voor iedereen die voor Friends een plekje haar hart heeft is er goed nieuws, want deze zomer wordt het FriendsFest georganiseerd in Groot-Britannië.

Waaah… morgen om 10.00 uur wil je klaarzitten achter je laptop. Want dan gaan de kaartjes voor het FriendsFest in de verkoop. We verwachten dat het super snel is uitverkocht. Als je er heen wil is het daarom zaak om er snel bij te zijn.

FriendsFest in Groot-Britannië

Het Friends festival zal zes keer plaatsvinden deze zomer, in onder andere Londen, Manchester en Newcastle. Je kunt daarom kiezen waar je naar toe wil. En top idee: combineer het festival met een stedentrip.

Op het festival worden de tofste sets van Friends nagebouwd. Je kunt onder andere chillen in het appartement van Ross, Monica en Joey maar je kunt ook een drankje drinken in Central Perk. Goals.

Een Friends Quiz voor de echte fans

De drankjes en de foodtrucks zullen ook in het thema van de serie zijn en er is een heuze Friends Quiz. Daar ga jij natuurlijk met de hoofdprijs naar huis als jij alle afleveringen al minstens zestien keer hebt gezien.

De tickets kosten omgerekend 31,30 euro en morgen om 10:00 uur gaan ze hier in de verkoop.

FriendsFest op tournee

Glasgow, Victoria Park – 6 t/m 15 juli
Newcastle, Castle Farm Fields – 20 t/m 29 juli
Manchester, Heaton Park – 3 t/m 12 augustus
Bristol, Blaise Castle Estate – 24 augustus t/m 2 september
Brighton, Preston Park – 7 t/m 16 september
London, Kennington Park – 21 t/m 30 september

Reageer op artikel:
Hier wil je bij zijn! Er komt deze zomer een Friends festival
Sluiten