Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 10 mei 2017

Wat? Je kan nu frietjes met chocoladesaus eten en hier kan je deze lekkernij krijgen

Kan jij af en toe ook niet kiezen tussen zoet of hartig? Ga jij voor chips of een koekje, chocola of een patatje; een keuze die niet gemakkelijk gemaakt is. Of toch wel? Het is namelijk vanaf nu mogelijk om frietjes met chocolade saus te eten. En dit wil je proberen.

Frietjes met chocola klinkt als rijst met chocopasta. Of slagroom. Of als smeerkaas met hagelslag.

Maar friet met chocolade is nog echt lekker ook. Bij de Frietboutique in Amsterdam Zuid is het nu tijdelijk mogelijk om frietjes met chocoladesaus te bestellen. Dat is weer eens wat anders dan een patatje Joppie.

Patatje choco

De Frietboutique in Zuid is gaan samenwerken met Hands Off My Chocolate en samen hebben ze dit patatje choco de wereld in geholpen. De frietjes zijn met verschillende soorten chocola getest, maar ‘Milk Meets Dark’ was de uiteindelijke winnaar. Dit is melkchocolade met 40 procent minder suiker, om er nog een gezond tintje aan te geven ook.

Hands off my fries

De zoetzoute combinatie kan je tot en met 8 juni bij de Frietboutique in zowel Amsterdam als Rotterdam en volgens de makers is hij goddelijk. Ongeacht dat het een rare combinatie lijkt te zijn, is het namelijk een heerlijke versnapering. En we vinden chocola met zeezout ook lekker toch? Precies.

Haal snel je patatje en één tip: hands off my fries, want dit wil je allemaal alleen opeten.

En als je dacht dat frietjes niet gezond zijn: Huh?! Gefrituurd eten zou gezonder zijn dan gekookt

Reageer op artikel:
Wat? Je kan nu frietjes met chocoladesaus eten en hier kan je deze lekkernij krijgen
Sluiten