Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 30 jun 2017

Wat?! Deze vrouw werd gearresteerd omdat ze 3 frietjes stal van een agent

Kijk, als je honger hebt dan zouden wij ook een frietje stelen. Misschien niet direct van een agent maar hé, lef heeft deze vrouw wel. Jammer genoeg werd de hongerige vrouw er wel voor gestraft.

Ik wil friet

Een hongerige vrouw uit Maryland werd vorige week gearresteerd. Niet omdat ze dronken achter het stuur zat, niet omdat ze een bank had overvallen. Nee, ze stal drie frietjes omdat ze de verleiding niet kon weerstaan.

En wat is er op een hongerig moment lekkerder dan een knapperig, heet, zout en vers frietje? Oh, het water loopt ons alweer in de mond.

Een frietje pikken

Deze vrouw had waarschijnlijk hetzelfde. Ze zag een politieagent de heerlijke frietjes eten in een restaurant, waarop ze een gesprek met hem aanging. Dat lukte. En tijdens dat gesprek boog ze voorover om een frietje te pikken. Haar missie lukte.

Maar het bleef niet bij één frietje. Ze pakte er nog een. En nog een. De politieagent had haar vriendelijk verzocht dit niet meer te doen, maar ze had daar op dat moment geen oren voor. Haar maag moest gevuld met de warme frietjes. Groot gelijk.

Delen was geen optie

En wat deed de politieagent? Die was haar gedrag beu en arresteerde de arme vrouw voor het stelen van zijn heilige drie frietjes. Ze werd veroordeeld voor diefstal. Arme vrouw, waar is de gerechtigheid. Eerlijk zullen we alles delen toch?

Wij snappen deze vrouw helemaal. Maar misschien de volgende keer geen frietjes stelen van een politieagent.

LEES OOK: Goed nieuws ladies: Dit is hoe je tóch nog alles kunt eten, zonder je zorgen te maken

Reageer op artikel:
Wat?! Deze vrouw werd gearresteerd omdat ze 3 frietjes stal van een agent
Sluiten