Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 24 nov 2017
Leestijd: 1 minuut

Haha dit is awesome: Er bestaat gewoon een frikandel disco en het is de leukste avond uit ever

Leuke dingen doen met eten wordt steeds populairder. Zo is er al een avocado café, worden er allerlei varianten van sushi bedacht zoals de sushi burger. En nu kun je zelfs stappen met je favoriete snack: de frikandel, want er is een frikandel disco. De frikandel disco, het is een feit. In september vond de eerste editie plaats. Vanavond vindt alweer de tweede editie van dit coole feestje plaats. Café Sanders in Amsterdam staat een hele avond in het teken van een heerlijke vrijdagavond disco met GRATIS frikandellen.

Frikandel disco

Het feestje is ontstaan omdat de frikandel door een moeilijke tijd gaat. In 2018 zou de frikandel namelijk verboden worden. Daarom besloten de organistoren van dit feestje de ‘Mannenbroerders’ dat er een disco moest komen die het bestaan van deze oerhollandse snack zou vieren.

Naast dat je een hele avond kunt dansen op heerlijke hitjes worden er gratis frikandellen geserveerd. Frikandel Speciaal ‘de klassieker’, Discodel ‘Hipster’ en krodelletjes ‘Rookie’ komen op een zilveren plaatje voorbij. En als klap op de vuurpijl wordt er frikansushi geserveerd. Oelala.

En alsof dit nog niet genoeg goed nieuws is kunnen we ook nog vertellen dat het feestje gratis is. Het feestje is van 18:00 uur tot 03:00 uur vannacht in café Sanders. Heb je vanavond geen tijd? Er komt vast een derde editie. Want de frikandel wordt nog niet verboden.

Reageer op artikel:
Haha dit is awesome: Er bestaat gewoon een frikandel disco en het is de leukste avond uit ever
Sluiten