Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 11 jan 2019

Jummie! Deze frikandel speciaal salade is een droom die uitkomt

We kunnen wel honderd recepten bedenken met je lievelingssnack en deze frikandel speciaal salade staat bij ons absoluut bovenaan het lijstje. Als jij al je vriendinnen met carnaval over de vloer hebt weet je in ieder geval welk gerecht je het beste kunt serveren voordat jullie weer gaan hossen in de kroeg.

Frikandel speciaal salade

Dit is misschien wel het beste recept dat je ooit zult tegenkomen. Wij zijn in ieder geval fan. Als jij altijd een kroket bestelt bij je friet kun je maar beter afhaken, want dit is iets voor echte frikandellenfans.

Oké, dit is wellicht niet de gezondste salade ooit (en van sla is eigenlijk helemaal geen sprake), maar wel de lekkerste.

De eenodigdheden

– 3 frikandellen
– 2 eetlepels mayonaise
– 2 eetlepels ketchup
– 1 uitje
– zachte kleffe broodjes
– zwarte peper

Bereiding van de salade

De bereiding van een frikandel speciaal salade is extreem makkelijk en dat kunnen wij alleen maar waarderen. Frituur de frikandellen, of maak ze klaar in een airfryer (nét iets gezonder) en snijd de frikandellen in kleine stukjes. Doe de fijngesneden stukjes in een grote kom. Snijd het uitje fijn en doe deze bij de frikandellen in de kom.

Meng de mayonaise en ketchup door de frikandellen en uitjes. Je kunt het eventueel nog op smaak brengen met wat zwarte peper. Smeer het goedje op een klef wit broodje et voilà, klaar om uit te serveren.

Wil je weten wat voor frikandel jij bent? Doe de quiz.

Dit wil je weten! Doe de quiz en kom erachter wat voor frikandel jij bent

Elisesworldoffood

Reageer op artikel:
Jummie! Deze frikandel speciaal salade is een droom die uitkomt
Sluiten