Isis van Graas
Isis van Graas Life 13 jan 2020

Bitterballen bakken tijdens jullie meidenavond? Lidl verkoopt volgende week een mini frituurpan voor een mini prijsje

Deze week komt Lidl weer met een fantastisch fijne aanbieding, maar volgende week is ‘ie ook nog eens heerlijk. Ben jij het bestellen zat maar wil je je vriendinnen eens lekker in de watten leggen met warme snacks tijdens een meidenavond? Dan is deze mini frituurpan een échte uitkomst voor jou.

Bitterballen, frietjes, kaassticks en nog meer verrukkelijke snacks zijn binnen een paar minuutjes klaar. Oh, en de frituurpan neemt weinig ruimte in in de keuken.

De mini frituurpan van Lidl

Elke week zorgt Lidl weer voor spotgoedkope aanbiedingen, maar de folder van volgende week is wel erg smikkelen. Ben je nog op zoek naar een frituurpan zodat je allerlei snacks kan bakken voor jullie meidenavond? Ren dan op 20 januari naar Lidl want vanaf dan haal je de frituurpan in huis voor maar €24,99. Dit noemen we nog eens een koopje.

frituurpan van de Lidl voor een perfecte meidenavond
Aanbiedingenfolders.nl

Meer informatie

De inhoud van de frituurpan is 2,1 liter en de inhoud van het frituurmandje is 600 gram. De pan is afneembaar en heeft een aluminium permanent-vetfilter. Geen tijd om volgende week langs de Lidl te gaan? Geen paniek, want hij is ook verkrijgbaar op de Lidl-shop.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Bitterballen bakken tijdens jullie meidenavond? Lidl verkoopt volgende week een mini frituurpan voor een mini prijsje
Sluiten