Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 14 juli 2017

Lekker lekker: Bij dit fancy frituurrestaurant wil je geweest zijn

Frietjes, kroketten, frikandellen of kaassoufflés: gefrituurd vind jij alles lekkerder. En daarom voor jou en lotgenoten dit prachtige restaurant dat frituren naar een hoger niveau weet te tillen. Geloof ons, je wilt hier alles uitproberen.

Jij kan altijd wakker gemaakt worden voor een gefrituurde hap en bent daarom als een kind zo blij dat er blijkbaar mensen op deze wereld bestaan die jouw passie voor frituur delen.

Baraque Friture, een echte fine dine frituurrestaurant, opent op 21 juli de deuren in Antwerpen. En dat is al over één weekje.

Ceci n’est pas une friture

In het Frans klinkt alles fancier. Ceci n’est pas une friture is de slogan van Baraque Friture. En dat chique gedeelte is geslaagd, want je kan niet alleen de lekkerste frietjes hier scoren, ook echte Belgische maaltijden zoals stoofvlees met bier en witloofsla of Luikse balletjes heeft Baraque Friture op het menu staan.

Voor ieder wat wils

Maar niet alleen voor de vleeseters is dit restaurant een toppertje: Baraque Friture houdt met iedereen rekening en speciaal voor de vegetariërs zijn er huisbereide vis- en vegetarische gerechten op het menu. Je kan bij de friterie zowel afhalen als lekker daar opeten.

Het doel van Baraque Friture is dat je niet ‘iets lekkers bij een frietje neemt, maar een frietje bij iets lekkers’. Ja ja, linksom of rechtsom: wij hebben zin in friet, en daarom is een bezoekje aan deze fine dine frituurrestaurant zo maar boven aan onze bucketlist komen te staan. Op naar Antwerpen.

Over frietjes gesproken, heb jij deze hype al geprobeerd? https://www.beautify.nl/oke-dan-friet-je-mcflurry-dopen-een-nieuwe-trend/

Reageer op artikel:
Lekker lekker: Bij dit fancy frituurrestaurant wil je geweest zijn
Sluiten