Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 9 apr 2017

Vreugdedansje! Frozen 2 komt er aan en dat is té leuk

Nee, 'Let it go' is nog lang niet uit ons hoofd. Wat ons betreft mogen Anna, Elsa en Olaf deel 2 rocken. Dat vinden de makers van Disney blijkbaar ook, want als we de geruchten mogen geloven dan komt Frozen 2 er aan, en oh wat zijn we daar toch blij mee.

Yay deel 2

Na de komst van de korte film ‘Frozen Fever’ in 2015 stond iedereen te popelen op een écht vervolg. Daarom vroeg Entertainment Weekly Disney’s producer Peter Del Vecho het hemd van het lijf. Met zijn antwoord maakt hij héél veel Frozen fans blij. Want er komt namelijk een Frozen 2.

We werken er hard aan. We zijn bezig met het schrijfproces. We zijn heel enthousiast. Net als alle andere films zal ook deze film zich ontwikkelen.’

Creative officer John Lasseter voegt daar nog eens aan toe: ‘We vonden het erg leuk om Frozen Fever te maken. We waren even terug in de wereld van deze leuke karakters‘.

Liefde voor Disney

Wel zullen we nog eventjes geduld moeten hebben. Frozen 2 zal zeker niet voor 2019 verschijnen. Maar gelukkig kunnen we in die tussentijd genieten van nieuwe Disney films als Cars, Cruella, Mulan en nog veel meer. Disney wat houden we toch van je.

Wist je dit al? Say what?! Tarzan is het broertje van Frozen’s Anna en Elsa

Reageer op artikel:
Vreugdedansje! Frozen 2 komt er aan en dat is té leuk
Sluiten