5x waarom jij naar de nieuwe romantische komedie F*ck de Liefde wil met je vriendinnen

Ben jij ook zo gek op Nederlandse films? Dan hebben wij goed nieuws: F*ck de Liefde is dé feel good film van dit jaar en draait vanaf nu in de bioscoop. Na het lezen van dit artikel twijfel je niet langer om je kaartjes te reserveren, want wij delen vijf redenen met je waarom je deze romantische komedie wil bekijken.

Beautify sprak Bo Maerten, Nicolette van Dam en Nienke Plas over de nieuwste bioscoopfilm én waarom je deze film zeker wil gaan bekijken met de meiden.

5 redenen waarom jij straks ook naar F*ck de Liefde wil

Fuck de liefde. De titel alleen al klinkt leuk. Of je nou net uit een relatie komt of je gewoon zin hebt in een heerlijke feel good film met je vriendinnen: wij weten zeker dat jij de bioscoopzaal blij verlaat. Om deze redenen wil jij de film gaan kijken.

1. De drie liefdesverhalen boeien van begin tot eind

In de film F*ck de Liefde volgen we drie liefdesverhalen die samenkomen. Lisa zit midden in een scheiding en eerlijk, ze zit er helemaal doorheen. Haar vriendinnen besluiten daarom om haar mee te nemen naar Curaçao. Hier ontmoet ze de knappe wereldreiziger Jim die haar weer laat genieten van het leven.

Haar ex Jack geniet ondertussen net zo hard van het vrijgezellen leven. Of eh, iets te hard, want hij belandt in bed met Cindy. Bo, de zus van Cindy, is al tien jaar getrouwd met Said. Wanneer hij zijn baan verliest en dit geheim houdt voor zijn vrouw begint zij met de seconde achterdochtiger te worden. Je snapt het, hier wil je direct meer over weten.

2. De vriendschap tussen de drie vriendinnen geeft je een warm gevoel

Ondanks de nare periode waar Lisa in zit, kan ze altijd rekenen op haar twee beste vriendinnen. Donna, die een hotel runt op Curaçao, besluit daarom dat Lisa hierheen moet komen. Samen met Kiki, hun ietwat wilde vriendin, besluiten ze om ultiem te genieten op het zonovergoten eiland.

De hechte vriendschap van de drie zorgt voor leuke en humoristische momenten. Je gaat je eigen vriendinnen nog meer waarderen als je ziet hoe deze vrouwen ervoor elkaar zijn.

3. De locatie geeft je meteen vakantie vibes

Een deel van de film speelt zich dus af op Curaçao en eerlijk is eerlijk, dat is de perfecte setting voor een film als deze. Ook Nicolette, Bo en Nienke konden niet geloven dat ze op zo’n geweldige locatie aan het opnemen waren. Zo liet Nicolette ons weten dat zij en Nienke elkaar steeds weer knepen, omdat ze het zo te gek vonden om op het eiland te zijn voor F*ck de Liefde.

Snappen we volledig. Met de prachtige locaties als de pier met zonsondergang tot het strak blauwe water… Deze film maakt jou (als je dat nog niet was) verliefd op dit prachtige eiland.

4. Er is een perfecte balans tussen drama en komedie

Bij ieder liefdesverhaal hoort drama en in F*ck de Liefde gooien ze daar nog een komisch sausje overheen. Van een scheiding tot het denken dat je partner vreemdgaat: actueler wordt het niet. Door de flinke dosis humor is de film allesbehalve (te) zwaar en kijkt het lekker weg.

5. Iedereen heeft iets aan de boodschap van de film

Iedereen kan zich op één of andere manier herkennen in het verhaal. De boodschap is mooi: liefde is onvoorspelbaar en soms moet je je laten meevoeren. Want – zo zeggen Nienke en Nicolette – echte liefde overwint alles. Op welke manier dat ook mag zijn.

Waarom je de film wil zien volgens de sterren zelf

Natuurlijk vroegen we de sterren van de film zélf ook nog even waarom ze vinden dat jij een kaartje moet kopen om de film te zien. “De redenen waarom mensen deze film echt moeten zien, is voor de lol die ze beleven. De film zit vol met humor, maar ook met lessen die je onthoudt als je de zaal uitloopt”, zegt Nienke.

Nicolette: “F*ck de Liefde is echt een romantische feel goed film waarbij je lekker kan lachen en ontspannen waardoor je jouw eigen zorgen en stress aan je hoofd even vergeet.” Bo: “Als je gewoon even zin hebt in een lekkere avond of middag moet je zeker naar deze film gaan. Je komt zeker blij de zaal uit.”


F*ck de Liefde is vanaf vandaag te zien in de Nederlandse bioscoop. Benieuwd naar de film? Bekijk dan hieronder de officiële trailer.

F*ck de Liefde | Trailer | 3 oktober in de bioscoop

Volg F💔ck de Liefde op Instagram: https://www.instagram.com/f_ckdeliefde/ #fuckdeliefde #trailer #nienkeplas #defanoholwijn ‘F💔ck de Liefde’ is dé romantische comedy ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen.

Meer over films:

Reageer op artikel:
5x waarom jij naar de nieuwe romantische komedie F*ck de Liefde wil met je vriendinnen
Sluiten