Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 20 sep 2018

F*CK! We vallen echt op bad guys blijkt uit onderzoek

Als je voor de zoveelste keer je hart hebt verloren aan een man die achteraf je tijd niet waard bleek te zijn, ga je soms wel eens aan jezelf twijfelen. En je vraagt je af hoe het toch kan dat je altijd op de verkeerde mannen valt, op bad boys. Nou dan kunnen we je in ieder geval vertellen: je bent niet alleen. Want wij vrouwen vallen écht op bad guys, blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

Hoe kan het toch dat je niets liever wil dan een man die je op handen draagt. Die er voor je is als je hem nodig hebt, die lief voor je is en die nooit zomaar van de aardbodem zal verdwijnen voor een tijdje. Hoe kan het dat je dat wilt, maar tegelijkertijd altijd voor mannen valt die totaal het tegenovergestelde zijn.

Je wilt een man die geen spelletjes speelt, maar toch voel je je nooit écht aangetrokken tot nice guys. Zucht.

Je bent niet alleen

Het is misschien een schrale troost, maar je bent niet alleen. Uit verschillende onderzoeken blijkt, dat wij vrouwen nou eenmaal een zwak hebben voor de verkeerde mannen.

Mannen met narcistische trekjes besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en zijn daarom vaak niet verkeerd om naar te kijken. Bovendien staan ze graag in het middelpunt van de belangstelling, wat hen natuurlijk nog intrigerender maakt. Is de conclusie van een onderzoek naar bad guys.

Zodra hij de ruimte binnen stapt móet je wel naar hem kijken. Het is alsof je naar hem wordt toegezongen en niets anders meer kunt.

Ook blijkt uit onderzoek dat narcistische mannen heel grappig kunnen zijn. En tja, als je met iemand kunt lachen, word je net iets makkelijker head over heels op hem.

Bye bad guy

Na een tijdje blijkt dat deze mannen geen fan zijn van een lange relatie. Liever leven ze vluchtig van de ene vrouw naar de andere. Alles om hun ego nog meer op te krikken.

Bad guys zijn leuk voor even. En voel je dan ook niet slecht over jezelf als je voor een foute man bent gevallen. Het zal je alleen maar sterker maken als je uiteindelijk je good guy vindt.

Blijf je toch maar aan hem denken? Als je niet kunt stoppen met denken aan je ex, lees dan dit

Journal of Research in PersonalityJournal of Research in Personalityetswetenschap

Reageer op artikel:
F*CK! We vallen echt op bad guys blijkt uit onderzoek
Sluiten