Omani McDaniels
Omani McDaniels Life 30 mei 2016

Full House fans opgelet! Tanner House staat te koop

Als je een 90's kind was, dan had je sowieso een liefde voor Full House. Kom op, de sitcom heeft ons de Olsen Twins gegeven. En Uncle Jesse speelde waarschijnlijk een hoofdrol in al je romantische dromen. Je hebt nu de kans om je eigen Full House te beginnen, in het huis van de Tanners. Mits je 4,1 miljoen euro nog ergens hebt liggen.

De levenslessen die je van Full House leerde, waren oneindig. Zoveel liefde, chaos en gezelligheid onder één dak, was bijna te mooi om waar te zijn. Oké, het was ook niet waar, maar dat maakte het niet minder leuk om naar te kijken.

Uncle Jesse en Joey, met hun rare fratsen en de liefste papa op aarde Danny Tanner, zorgden voor zowel een lach als een traan.

Nu staat hun waanzinnige huis te koop in San Francisco. Het huis zal er van binnen iets anders uitzien dan je gewend bent, want bijna alles is in de studio gefilmd. Maar dat neemt niet weg dat jij kunt zeggen dat je in het iconische huis van The Tanners woont.

Het huis staat te koop voor een klein bedrag van 4,150,000 euro. Het huis heeft drie slaapkamers, vier badkamers, Victoriaanse karakteristieken en natuurlijk het gevoel dat je in het Full House huis woont.

Interieur bekijken? You got it dude!

LEES OOK: Jááá! Deze Disney-films komen uit tussen nu en 2019

Reageer op artikel:
Full House fans opgelet! Tanner House staat te koop
Sluiten