Ga je wel eens in je eentje een drankje doen? Dan vinden mannen je hot en aantrekkelijk

Niemand om 'n drankje mee te doen, maar wel zin om de hort op te gaan? No worries. Stop met zielig à la Bridget Jones 'all by myself' te zingen. Want vrouwen die alleen naar een café gaan zijn juist super hot, onafhankelijk en stoer.

Je doet precies wat je zelf wilt

Jij hebt zin om naar een café of bar te gaan en een wijntje of cocktail te drinken. Dus je gaat. Je doet precies waar je zelf zin in hebt en je laat je nergens door tegenhouden. Niet door je vriendinnen die zeggen dat ze niet mee willen, omdat ze morgen moeten werken. Niet doordat je denkt dat andere mensen het ‘raar’ zullen vinden dat je in je eentje aan een bar zit. Niet door niets of niemand.

Je krijgt om de haverklap gratis drankjes aangeboden

Zeiden we al dat het gratis drankjes zijn? Oké, je bent natuurlijk een onafhankelijke chick die prima haar eigen drankjes kan financieren. Maar kom op, je blijft een Hollander hè. En die houden nou eenmaal van graties. En die knappe mannen die je de drankjes aanbieden zijn natuurlijk ook niet verkeerd.

Je hebt niemand nodig om een leuke tijd te hebben

Je gaat naar een café, installeert je aan de bar en bestelt dat glas wijn waar je al uren zin hebt. Je proeft de soepele, ronde smaak en je geniet. Je kijkt om je heen. Maakt misschien een praatje met de barman als je daar zin in hebt. Appt wat vriendinnen. Leest een krant. Redigeert iets wat je aan het schrijven bent voor je werk of studie. En je hebt het prima naar je zin. In je uppie. Want alleen zijn betekent namelijk helemaal niet dat je zielig of eenzaam bent. Jij hebt het prima naar je zin en daar heb je eigenlijk helemaal niemand anders voor nodig.

Je bent super hot, wild en vrij

Een vrouw die alleen aan een bar zit te nippen van haar drankje heeft iets mysterieus over zich. En iets avontuurlijks. Een vrouw alleen aan de bar, durft en heeft lef. Je staat bovendien open voor nieuwe ervaringen, anders was je wel alleen thuis gebleven. Je weet nooit wat de avond je gaat brengen.

LEES OOK: 13 momenten waarbij je beseft dat je nu écht volwassen bent
volwassen

Reageer op artikel:
Ga je wel eens in je eentje een drankje doen? Dan vinden mannen je hot en aantrekkelijk
Sluiten