Anne Schwaighofer
Anne Schwaighofer Life 14 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Single of toch in een relatie: zó gaat het nu met Gaby Blaaser na de Bachelorette

De Bachelorette is nu alweer vier maanden geleden. Het programma had voor Gaby Blaaser nog een pittige nasleep. Van de 18 mannen die voor Gaby naar Zuid-Afrika kwamen zat er helaas niemand tussen waarmee ze nu nog een relatie heeft. Wij waren benieuwd hoe het verder is gegaan na het avontuur voor de Bachelorette van dit seizoen.

Wij zochten het uit.

Gaby Blaaser na de Bachelorette

Zoals we allemaal weten ging het na de Bachelorette eigenlijk binnen een paar maanden uit met Joey. Gaby Blaaser vond hem te verschillend in het leven staan waardoor de relatie geen stand hield. Daarna leek het alsof de Bachelorette nog ging daten met Jordy. Totdat Jordy erachter dacht te komen dat Gaby al verder ging naar iemand anders. Wat Gaby eerst ontkend, maar uiteindelijk wordt het door haar management toch bevestigd.

Een tijdje leek het alsof Gaby gelukkig aan het daten was met autocoureur Bas Schothorst. Maar dit liep uiteindelijk op nieuws uit.

Het lijkt nu of Gaby Blaaser weer aan het daten is, ze is in ieder geval veel met zichzelf bezig.

Nieuwe doelen

Gaby Blaaser vertelt in een inteview dat ze zich nu helemaal gaat storten op het sporten. Zoals ze voor de Bachelorette ook al deed, hier haalt ze haar kracht uit. ‘Een nieuw begin. Nieuwe doelen’, schrijft Gaby op Instagram. ‘Vanaf nu is dit mijn tweede huis’ – waarmee ze de sportschool bedoelt.

Moeilijke reacties op de Bachelorette

Dit seizoen van de Bachelorette heeft voor behoorlijk wat ophef gezorgd. Veel mannen lieten zich uit over hoe zij vonden dat het programma was gemaakt en waren hier niet blij mee. Vooral Joey geeft duidelijk zijn mening in interviews. Hij haalt hard uit naar de Bachelorette.

Hij vindt dat Gaby Blaaser de relatie geen goede kans heeft gegeven en opzoek was naar een reden om hem aan de kant te schuiven. Hij ging na de Bachelorette twijfelen aan de oprechtheid van het programma. Ook de andere finalist Niek voelde zich zo na afloop van het programma.

Gaby Blaaser vindt het oprecht jammer dat er zo over het programma gedacht wordt. Ze had liever gehad dat er gezegd was: “het is niet geworden wat we hadden gehoopt, maar we hebben een hele mooie tijd gehad en er allemaal iets moois uit geleerd.”

Reageer op artikel:
Single of toch in een relatie: zó gaat het nu met Gaby Blaaser na de Bachelorette
Sluiten