Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 29 jul 2020

Hèhè – Eindelijk weten we of Bachelorette Gaby Blaaser en Joey nog een setje zijn

We hebben allemaal een week moeten wachten op de zenuwslopende uitslag van het programma de Bachelorette op Videoland. Vandaag werd ein-de-lijk bekend gemaakt of Gaby Blaaser en Joey nog een setje zijn. Hadden jullie de uitkomst verwacht?

Wanneer je de laatste aflevering nog niet hebt gekeken en geen zin hebt in spoilers, lees dan pas verder wanneer je de uitslag gezien hebt.

Gaby en Joey

Het hoge woord is er uit, Joey en Gaby zijn niet meer met elkaar? Huh, wait, what? Ja, echt je leest het goed. Na thuiskomst kwam Gaby erachter dat ze toch geen perfect match waren. Gaby had in Zuid-Afrika al een aantal twijfels wat betreft een relatie met Joey, en die twijfels werden helaas werkelijkheid.

Ze twijfelde aan het leeftijdsverschil, aan de reisafstand en Gaby wilde heel graag een gezin starten. Dit zag zij toch niet echt gebeuren met Joey. Tot Joey zijn grote spijt, want hij had het nog wel zien zitten. Maar goed nieuws: Joey is dus weer vrijgezel… Alle single ladies, doe je ding.

Gaby en Jordy

Groot nieuws: Gaby en Jordy gaan het alsnog proberen. Heh? Ja, echt waar. De laatste aflevering had een gekke wending, die waarschijnlijk niemand had verwacht. Nou ja, niemand.. Er werd natuurlijk wel over het een en andere gespeculeerd rondom de Bachelorette en Jordy. Zo werden er al foto’s gevonden waarop zogenaamd Gaby haar hand te zien was, en had Jordy al eerder en foto geplaatst met de tekst “I’ll be back”.

Die tekst blijkt dus de kloppen. In de laatste aflevering gaf Gaby aan toch wel heel erg spijt te hebben van het feit dat zij Jordy niet had meegenomen op de 24-uurs date. Ze liet zich volgens haar te veel meeslepen in alle roddels en kon daardoor niet meer helder denken. Maar na het terugkijken van alle afleveringen zag ze wel degelijk de chemie tussen die twee. Daarom wil ze het graag nog een keer proberen met Jordy.

Herkansing

Jordy en Gaby hebben afgesproken om nog een keer met elkaar op date te gaan. Zal Gaby Blaaser dan toch de ware liefde nog vinden? Wij hopen het enorm voor haar, en voor Jordy natuurlijk ook.

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
Hèhè – Eindelijk weten we of Bachelorette Gaby Blaaser en Joey nog een setje zijn
Sluiten