Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 23 jul 2020

Aha! Dus dít gebeurde er achter het gordijn bij Gaby en Joey

We hebben afgelopen week allemaal met smart gewacht op de grand finale van het programma: de Bachelorette op Videoland. En ja hoor, gister was-ie daar eindelijk. Maar wie kreeg uiteindelijk de roos en dus het hart van Gaby? Was het Joey of toch Niek?

Wanneer je de aflevering nog niet gezien hebt en geen zin hebt in spoilers, lees dan dit artikel pas wanneer je wél de grote finale hebt gekeken.

Gaby en Joey

In de aflevering van woensdag was te zien dat Joey als eerste op date mocht met de bachelorette, Gaby. Het begon al goed. Op een hele mooie boot gingen zij op weg naar een prachtig safaripark waarna zij eindigde in een mooi houten huisje midden in de natuur. Al snel werden alle gevoelens op tafel gelegd onder het genot van een goed glas wijn.

Toen zij eenmaal naar binnen gingen om te gaan ‘slapen’ zag je al een intieme zoen plaatsvinden achter het dichtgetrokken gordijn. Maar nu is natuurlijk de vraag: wat is er nog meer gebeurd?

Hebben zij ook seks gehad? Joey bevestigd in een podcast dat Gaby en hij inderdaad seks hebben gehad. OMG! Eindelijk weten we het antwoord. Was dat dan de reden dat Niek en Gaby de tweede nacht niet met elkaar doorbrachten? Zie hieronder de podcast waarin flink aan de tand wordt gevoeld bij Joey.

Beloftes Gaby

Waarom hebben Niek en Gaby niet samen een bed gedeeld? En waarom was het zo ongemakkelijk tussen die twee? Was dat omdat Joey en Gaby seks hadden gehad? Joey vertelt in de podcast dat hij van exclusiviteit houdt en wanneer Gaby met Niek zou slapen, zou het voor hem einde oefening zijn.

Het lijkt er dus op dat Gaby zich aan de ‘afspraak’ heeft gehouden. Hij vond het dan ook heel fijn om te horen dat zij niet samen de nacht hadden doorgebracht.

Volgende aflevering

In de volgende aflevering zullen we zien of Joey en Gaby daadwerkelijk de perfect match zijn en of zij dus nog samen zullen zijn. Wat denk jij?

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
Aha! Dus dít gebeurde er achter het gordijn bij Gaby en Joey
Sluiten