Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 3 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Wow – Jordy van de Bachelorette haalt uit naar Gaby Blaaser en is er helemaal klaar mee

Afgelopen week zagen we in de laatste aflevering van de Bachelorette dat Gaby Blaaser haar excuus aanbood aan Jordy en heel graag nog een keer met hem op date wilde. Jordy zijn geluk kon niet meer op en het leek erop alsof de twee nog wel samen zouden komen.

Maar nu is er iets gebeurd waardoor het van Jordy het allemaal niet meer hoeft, blijkt allemaal uit zijn nieuwe Instagram post. Wat is er gebeurd?

Gaby en Jordy

Waar Gaby in de finale-aflevering nog koos voor Joey, vertelde ze in de laatste aflevering (de terugblik) dat ze misschien verkeerde keuzes had gemaakt. Sterker nog, ze gaf toe dat ze Jordy misschien iets meer kansen had moeten geven, en alsnog graag een keer met hem zou willen eten.

Wij – en de rest van Nederland – waren dan ook verbaasd toen we Gaby Blaaser het wel heel gezellig zagen hebben met ex-coureur Bas Schothorst. Het is overduidelijk dat Jordy de foto ook heeft gezien. Gisteren plaatste hij namelijk twee foto’s op Instagram met de caption “Stay true to yourself” en daaronder “De mazzel”. De eerste foto was een kiekje van hem zelf, de tweede foto was de foto waarop Gaby met Bas te zien is.

Bron: Instagram
Bron: Instagram

Steun van deelnemers

Jordy krijgt veel steun van zijn vrienden/ex-deelnemers van het programma. Zo laat Niek weten dat hij vindt dat Jordy van 100 naar 0 gaat, ook wel van alles tot niets. Joey reageert op de foto met: “Hahahaha, held”. Wij hebben zo het vermoeden dat de ex-deelnemers van de Bachelorette het steeds meer gehad hebben met de Bachelorette.

Daarnaast stromen er ook ander soort reacties binnen. Reacties die niet overeenkomen met Niek en Joey. Anderen vinden het niet zo netjes om dit via social media te uiten. Een reactie luidt: “dit via social media uitvechten is ook niet echt classy toch..”. Ook neemt iemand het voor de Bachelorette op: “moet dit gelijk een date voorstellen dan? Dit kan toch ook EEN vriend zijn?”.

Tegengeluid Gaby

Hoewel de geruchten gaan dat meerdere bronnen hebben bevestigd dat Gaby inderdaad samen zou zijn met Bas Schothorst, laat haar management aan Shownieuws weten dat ze geen stelletje zijn. Ook zou Gaby met niemand anders aan het daten zijn geweest toen de reünie van De Bachelorette werd opgenomen. Interesting..

Lees ook: Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Reageer op artikel:
Wow – Jordy van de Bachelorette haalt uit naar Gaby Blaaser en is er helemaal klaar mee
Sluiten