Redactie
Redactie Gesponsord 25 jun 2020

Perfecte foto’s maken? Met deze smartphone is het een eitje!

Een tijdje terug vroegen we jullie via onze Instagram Stories je meest prangende fotovragen in te sturen. We hebben er een paar uitgekozen en zijn voor je aan de slag gegaan met de Galaxy S20. Staat jouw vraag ertussen?

Vraag 1

Hoe maak ik een bewegende foto?
We gaan er even vanuit dat het in deze vraag om een GIF’je gaat. En dat is goed nieuws, want met de Galaxy S20 maak je die heel gemakkelijk. Je zet de telefoon in ‘Single Take’-modus en filmt. Honderden boomerangs gemaakt, maar steeds nét niet dat moment kunnen vastleggen? Dat gebeurt je niet meer, want de GalaxyS20 zoekt zelf het meest GIF-waardige moment uit je opgenomen filmpje. Daarnaast haalt ie er ook een paar goede foto’s uit en laat ie zien welke filters in jouw geval mooi zouden zijn. Handig!

Vraag 2

Ik ben een beetje filter-moe. Hoe maak ik een goede foto zonder die achteraf te hoeven bewerken?

Iedere keer weer op zoek naar die ene perfecte filter… wij zijn er ook wel een beetje klaar mee. Samsung maakt het ons gemakkelijk. Als je de ‘Scene Optimizer’ aanzet, hoef jij alleen de camera op je gezicht te richten. De S20 zoekt vervolgens zelf de mooiste settings bij elkaar. Zo makkelijk was het nog nooit!

Vraag 3

Hoe maak ik mooie foto’s in het donker?

Stom eigenlijk. Op feestjes, tijdens diners, eigenlijk altijd wanneer je er op je mooist uitziet, zijn de foto-omstandigheden verre van optimaal. Foto’s gemaakt in het donker zijn vaak korrelig en de kleuren kloppen van geen kanten. Ook daarop heeft Samsung het antwoord. Kleuren die je zelf in het donker nauwelijks ziet, brengt de ‘Bright Night’-modus weer tot leven. Voortaan heb je na een leuke avond alleen nog maar topfoto’s.

Galaxy S20

Vraag 4

Hoe komt mijn highlighter het mooist uit in selfies?

We get it. Je wil je highlighter laten poppen zonder dat je direct staat te shinen als een kerstbal. Maar hoe pak je zoiets aan? Probeer, als je een foto maakt, je gezicht wat te kantelen. Op die manier valt het licht op jouw jukbeenderen en glinstert je highlighter. Je zou hiervoor de ‘Single Take’ functie van de Galaxy S20 kunnen gebruiken. Beweeg je hoofd en de telefoon op alle mogelijke manieren en kies achteraf de foto waarop je jouw highlighter het mooist vindt uitkomen.

Op withgalaxy.nl ontdek je nog veel meer tips voor het maken van toffe content met je smartphone!

In samenwerking met Samsung

Reageer op artikel:
Perfecte foto’s maken? Met deze smartphone is het een eitje!
Sluiten