Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 23 jan 2018

Vergeet mannen en vier dit jaar Galentine’s Day: Valentijnsdag voor vriendinnen

Ben je vrijgezel? Dan is de kans groot dat je 14 februari het liefst overslaat. Trek bijvoorbeeld liever met je besties een fles wijn open en vier Galentine's Day: Valentijnsdag voor vriendinnen.

Vergeet mannen die niets meer van zich laten horen of je niet trouw willen blijven. Valentijnsdag draait dit jaar om vriendschap, want waarom zou je niet de liefde tussen jou en je girlsquad kunnen vieren? Galentine’s Day is misschien wel jullie nieuwe traditie.

Vier Galentine’s Day

Vriendinnen kunnen óók van 14 februari een bijzondere dag maken. Galentine’s Day staat namelijk compleet in het teken van de VIP’s in jouw leven. Je besties, dus. Ga bijvoorbeeld lekker dineren óf trek juist je pyjama aan voor een gezellige avond op de bank. Zonder mannendrama.

Oorspronkelijk komt het idee van deze Vriendinnendag uit de Amerikaanse serie Parks and Recreation. Amy Poehler, die Leslie speelt, riep deze dag in het leven om de onbreekbare band tussen vrouwelijke vriendschappen te vieren. En groot gelijk heeft ze.

Trommel je girlsquad dus maar op, want jullie hebben vanaf nu geen reden meer om verdrietig te zijn op Valentijnsdag. Vriendinnendag klinkt zovéél leuker. En hé, niet voor niets zijn de leukste meisjes single op 14 februari.

Reageer op artikel:
Vergeet mannen en vier dit jaar Galentine’s Day: Valentijnsdag voor vriendinnen
Sluiten