Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 28 aug 2019

Ga jij een dagje naar Den Haag? Lunch tijdens je shopsessie bij de nieuwe hotspot Gallery61

Als jij en je vriendinnen een dagje naar Den Haag gaan, kunnen jullie oneindig veel hotspots bezoeken in de stad. En vergeet vooral niet al die leuke winkels en boetiekjes. Tussen het shoppen door wil je natuurlijk wel even opladen. Dat doe je bij Gallery61 in het hart van Den Haag.

Aan horecagelegenheiden in Den Haag in ieder geval geen gebrek. De lijst van hotspots in deze stad blijft zich maar uitbreiden en daar komt nu een fantastische brasserie bij: Gallery61. Je kunt hier ontbijten, lunchen én dineren.

Gallery61 in Den Haag

Gallery61 vind je in één van de oudste panden van Den Haag waar je meteen een mooie instashoot voor de deur kunt houden. De brasserie staat in het teken van kunst en dat is af te zien aan de het interieur. Geen enkel detail is vergeten en je kunt er zelfs in een schilderij zitten. Beautify werd uitgenodigd voor een lunch bij deze hotspot en dat wilden wij maar al te graag voor jullie testen.

We werden heel vriendelijk ontvangen bij Gallery61 en waren oprecht onder de indruk van het interieur. Je kunt zowel buiten in een passage zitten als binnen en we kregen een prachtige plek bij het raam. De ramen zijn zodanig afgewerkt met lijsten dat het lijkt alsof je zelf in het schilderij zit.

Het menu

De ingrediënten die ze bij Gallery61 gebruiken, komen vooral van lokale Haagse leveranciers. En voor de echte Haagse lui onder ons, je ken er dus ook een echte Haagse grappâh bestellen.

We kregen verschillende gerechten van de kaart geserveerd en begonnen met de chicken caesar wrap en smokey chicken salade. Twee aanraders en tot nu toe favoriet bij de bezoekers van Gallery61.

Na deze twee gerechten kregen we de fish party (verse Scheveningse vis), MRIJ steak, geroosterde groene aspergers en The B. geserveerd. Stuk voor stuk even lekker. Overigens is er voor iedereen wat wils hier want de brasserie serveert meer dan genoeg vegetarische gerechten.

Gallery61
Gallery61

Openingstijden: de brasserie is zeven dagen per week van 09.00 uur tot 22.00 uur geopend.
Adres: Passage 61 , 2511 AC, Den Haag
Website: www.gallery-61.nl

Reageer op artikel:
Ga jij een dagje naar Den Haag? Lunch tijdens je shopsessie bij de nieuwe hotspot Gallery61
Sluiten