Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 3 mei 2019

Zo zagen de Game of Thrones-acteurs eruit voordat ze in de serie speelden

Het lijkt alsof de hele wereld deze weken aan het genieten is van het laatste seizoen van de serie Game of Thrones. De serie en de acteurs zijn de gespreksonderwerpen van de dag, dat blijkt maar weer. Deze fantastische throwback foto van de cast gaat je dag maken.

Game of Thrones wordt natuurlijk al een aardige tijd uitgezonden en dat bewijst deze foto van de cast van tien jaar geleden ook weer.

Zo zag de cast er vroeger uit

Iedereen is in de ban van het laatste seizoen van de spannende serie en we bespreken massaal verschillende theorieën rondom de personages. Logisch ook, want fans hebben een hele lange tijd moeten wachten op dit seizoen.

Het lijkt überhaupt eeuwen geleden dat het eerste seizoen van Game of Thrones werd uitgezonden. In 2011 werd de allereerste aflevering van de serie uitgezonden en toentertijd zagen de acteurs er heel anders uit.

Op deze fantastische throwback-foto uit 2009 van een deel van de cast zien we hoe iedereen eruit zag net voordat ze in de serie speelden. We zien onder andere een twaalfjarige Maisie Williams (Arya Start), een dertienjarige Sophie Turner (Sansa Stark), de 23-jarige Alfie Allen (Theon Greyjoy), de 23-jarige Richard Madden (Rob Stark) en een 23-jarige Kit Harington (Jon Snow). We herkennen Kit bijna niet terug zonder z’n aantrekkelijke baardje.

Dit bericht bekijken op Instagram

12-year-old Maisie Williams (Arya Stark), 13-year-old Sophie Turner (Sansa Stark), 23-year-old Alfie Allen (Theon Greyjoy), 23-year-old Richard Madden (Rob Stark) and 23-year-old Kit Harington (Jon Snow) in 2009 before they actually appeared on screen in #GoT

Een bericht gedeeld door History Cool Kids ® (@historycoolkids) op

De acteurs zijn er in ieder geval allemaal op vooruit gegaan. Wij gaan snel weer snel verder met het kijken van het laatste seizoen. Wist je trouwens al dat er Game of Thrones mokken komen? Wij gaan deze sowieso inslaan.

Reageer op artikel:
Zo zagen de Game of Thrones-acteurs eruit voordat ze in de serie speelden
Sluiten