Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 9 jan 2018

Bucketlist: Er bestaat een Game of Thrones Hotel gemaakt van ijs

Als jij ook zo'n ongelooflijke fan bent van Game of Thrones en je toevallig net je volgende tripje aan het plannen bent, hebben wij goed nieuws. Dit hotel staat namelijk helemaal in het teken van de fantasy-serie. En het is dichterbij dan je denkt.

Game of Thrones hotel let’s go

Oké, het is misschien een beetje koud al dat ijs. Maar hey, als echte diehard Game of Thrones fan heb jij dit er dubbel en dwars voor over. Sterker nog, dit hotel behoort op jouw bucketlist. En als je de plaatjes ziet, wil je zeker gaan.

Jouw volgende tripje gaat naar… Finland. Want daar is dit prachtige hotel tot en met 18 april open. Het hotel is in samenwerking met Lapland Hotels SnowVillage en HBO Nordic gemaakt en staat in Kittallä. Dat is maar negentig minuten van Helsinki vandaan.

Waar is de bar?

Het ongelooflijk mooie gebouw heeft 24 kamers en elke kamer heeft zijn eigen unieke sculptuur. Er is een ijsrestaurant waar je een heerlijk driegangendiner kunt krijgen (en waar je rendier kunt proeven..). Maar je kunt natuurlijk ook je tijd spenderen aan de ijsbar en daar shotjes drinken uit glazen gemaakt van ijs.

Naast dat je kunt slapen in dit magische Game of Thrones hotel, kun je workshops volgen en leren hoe je ijs sculpturen maakt (goals) en kun je toeren met rendieren en husky’s. Waar wacht je nog op?

En, als je dan toch zo’n fan bent, vind je dit ook vast leuk: Met deze Game of Thrones dildo maak je het nóg spannender tussen de lakens

Reageer op artikel:
Bucketlist: Er bestaat een Game of Thrones Hotel gemaakt van ijs
Sluiten