Joke Jiers Botma
Joke Jiers Botma Life 1 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Er is nu een Game of Thrones versie van Monopoly en dat maakt jouw spelletjesavonden compleet

Ben jij ook zo fan van Game of Thrones dat als je de serie niet kijkt je er non-stop over praat? Dan hebben we ontzettend goed nieuws voor je. Je kan vanaf nu strijden voor je leven in de Game of Thrones versie van Monopoly.

Als je fan bent van Game of Thrones dan kan het niet anders dan dat je een fanatiekeling bent. Je houdt van uitdagingen en doet niets liever dan winnen. Wie van je mede-fans ga jij inmaken met dit spel?

Waan je in de wereld van Game of Thrones met het Monopoly spel

Met de gloednieuwe bijgewerkte locaties laat deze geweldige verzamelaarseditie Game of Thrones fans beven van verlangen. Koop Hardhome (Old Kent Road) en The Cave of The Three-Eyed Raven (Whitechapel) in ruil voor een liedje. Of verzamel de schulden van de landadel in King’s Landing (Mayfair) voor de kosten van een ijzeren troon.

Vreemd genoeg heeft het bord nog steeds de gratis parkeergelegenheid. We weten niet precies wat daar gebeurd maar wellicht worden de draken daar geparkeerd? Hoe dan ook, je schaft het spel hier aan voor €37,99 en dit spel is iedere cent waard als je dé GoT-fan der GoT-fans bent.

Lees ook: Met deze Game of Thrones dildo maak je het nóg spannender tussen de lakens

Reageer op artikel:
Er is nu een Game of Thrones versie van Monopoly en dat maakt jouw spelletjesavonden compleet
Sluiten