Lobke Killaars
Lobke Killaars Life 29 nov 2018

Waarom je het allerleukste bent als je altijd gaten in je panty’s hebt

Dit artikel is een ode aan iedereen die het voor elkaar krijgt binnen enkele uren minstens één gat in een panty te krijgen. Dagen zonder gaten komen voor bij hoge uitzondering, maar over het algemeen weet jij die dunne stof om je benen binnen de kortste keren te ruïneren. Gat hier, gat daar.

Maar hé, heb jij even geluk. Mensen die altijd gaten in panty’s hebben zijn de aller-allerleukste.

Gat in panty? You go girl

Misschien ben je niet heel blij met die gaten die steeds maar weer in je panty’s komen. Niet getreurd: dit is waarom jij zo ontzettend leuk bent.

Je bent lekker wild

Die gaten komen niet zomaar in je panty: je bent van jezelf gewoon een beetje wild. En daar is helemaal niks mis mee. Sterker nog, jij zorgt ervoor dat jij en je vriendinnen altijd van die gestoorde verhalen hebben over wat jullie nu weer allemaal meemaakten.

Je kan goed vooruitdenken

Je weet ondertussen dat de kans klein is dat je panty het een hele avond volhoudt en dus ben je hier goed op voorbereid. Het gaat jou niet gebeuren dat je in een volledig kapotte panty staat te dansen.

Voor het uitgaan gooi je standaard een extra panty in je tasje. Neemt nauwelijks ruimte in beslag en komt vrijwel altijd van pas.

Je bent een goede vriendin

Omdat je zo goed geleerd hebt vooruit te denken wat betreft je panty’s, denk je automatisch over meer dingen verder na. Hier help je niet alleen jezelf mee, maar ook een ander.

Is iemand verkouden? Jij hebt geheid zakdoekjes in je tas. Hebben jullie een sprintje getrokken waardoor de hele groep ruikt naar een lading zweet? De deodorant zit standaard in je tas.

Je bent creatief

Je koopt weleens nieuwe panty’s, maar dat is niet altijd nodig. Je hebt geleerd creatief om te gaan met kapotte spullen en jij weet als geen ander hoe je panty nog wat langer meegaat. Die doorzichtige nagellak wordt door jou met regelmaat gebruikt.

Je hebt geleerd dingen te accepteren

Het leven is een feestje, maar niet alles gaat altijd volgens plan. Gelukkig heb jij dat volkomen geaccepteerd, waardoor je goed kan omgaan met de wat mindere momenten.

Heb je een keer een gat in je panty maar ben je de reserve vergeten? Geen man overboord, jij maakt er alsnog een feest van en weet wat er écht belangrijk is in het leven.

Je hebt minder stress

Stress is slecht voor je gezondheid, maar daar heb jij weinig last van. Gat in je panty? Geen probleem. Jij bent wel wat gewend. Geef je een feest en maken mensen er een zooitje van? Je weet dat het allemaal wel weer goedkomt en laat iedereen lekker zijn of haar gang gaan.

Waarom mensen bij wie planten altijd dood gaan het allerleukst zijn

Reageer op artikel:
Waarom je het allerleukste bent als je altijd gaten in je panty’s hebt
Sluiten