Renée
Renée | LinkedIn Life 20 dec 2018

Je bent extra speciaal als je in december bent geboren en wel om deze redenen

Ben jij geboren in december? Dan zag je dat vroeger misschien als nadeel. Maar die gedachte is nu echt niet meer nodig, want als je een decemberbaby was ben je nu namelijk extra speciaal.

Ja, de lees je goed. Als je geboren in december bent, ben je echt een speciaal persoon. Maar dat wist je natuurlijk allang.

Waarom je speciaal bent als je geboren in december bent

Jarenlang baalde je ervan dat je minder cadeaus kreeg tijdens je verjaardag omdat je al cadeautjes kreeg tijdens Sinterklaas of kerst. Hoog tijd om nu te beseffen dat je juist in heel goed gezelschap bent. Je bent enorm speciaal als je geboren in december bent:

1. Je leeft langer

Uit onderzoek blijkt dat je levensverwachting een stuk hoger is als je een december kindje bent. Als het jouw doel is om 100 jaar te worden is de kans dus zeker aanwezig dat dit je nog gaat lukken ook.

2. Je bent een leuker persoon

Zeg nu eens zelf, je bent geboren in de leukste maand van het jaar. Het kan daardoor niet anders dat je daardoor ook leuker bent dan mensen die in andere maanden zijn geboren. Schijnbaar klaag jij minder en heb je minder last van stemmingswisselingen. Bof jij even.

3. Je bent atletisch

In een ander onderzoek komt naar voren dat herfst- en wintermensen atletischer zijn dan degenen die in de lente en zomer ter wereld kwamen. Iets met vitamine D tijdens de zwangerschap. Wederom komt dit weer goed van pas. Vooral als je van plan bent om heel wat oliebollen naar binnen te werken.

4. Je deelt je verjaardag met weinig anderen

De meeste baby’s worden geboren in de maanden juli, augustus, september en oktober. Heb jij even mazzel, want dan hoef je niet je verjaardag met nog tien anderen te delen en is de kans groter dat mensen wél naar jouw feestje kunnen komen. En hallo, niet veel mensen kunnen op hun verjaardag een kerstmarkt (!) bezoeken.

Er zijn nog véél meer voordelen van jarig zijn in december:

Dit zijn de voordelen van meisjes die jarig zijn in december

Pretty 52

Reageer op artikel:
Je bent extra speciaal als je in december bent geboren en wel om deze redenen
Sluiten