Janne Vogel
Janne Vogel Life 2 mrt 2020

Ben je geboren in maart? Dan heb jij een grotere kans om rijk te worden

Het staat in de sterren geschreven: als jij in maart bent geboren, dan heb je een grotere kans om rijk te worden. Jouw karaktereigenschappen maken dat je het in je hebt om in de toekomst lekker te cashen.

Geboren in maart? Dan word jij ongetwijfeld rijk

Je kunt enorm dromerig zijn, maar mensen moeten jouw niet onderschatten. Jij hebt namelijk alles in huis om succesvol (en daarom misschien wel heel rijk) te worden. Als jij geboren bent in maart, dan wil je dit echt even lezen.

1. Je bent bij veel mensen populair (en terecht!)

Van nature heb je een vriendelijke, geduldige en meegaande natuur. Je bent aardig en empathisch, en dat wordt gewaardeerd. Sterkere, uitbundigere persoonlijkheden voelen zich niet door jou uitgedaagd of bedreigd, omdat je iets kalms en oprechts over je hebt. Dit alles zal later (lees: in jouw miljoenenbedrijf en de weg daarnaartoe) alleen maar in je voordeel werken.

2. Je werkt beter zelfstandig (hallo toekomstige CEO)

Als persoon geboren in maart heb jij een hekel aan discipline en opgelegde beperkingen. Een negen tot vijf leventje is aan jou niet besteed. Je bent vaak best in jezelf gekeerd, maar juist in jouw eigen, veilige wereldje komen je beste ideeën tot bloei. Je bent zowel veelzijdig als intuïtief, waardoor je precies aanvoelt wat je moet doen en wanneer. Als je de ruimte hebt om écht naar jezelf te luisteren, kun je enorm gave dingen opbouwen.

3. Je bent creatief

Omdat je bijzonder creatief bent, heb je nooit gebrek aan inspiratie. Sterker nog: mensen die geboren zijn in maart hebben vaak het gevoel dat hun inspiratie ze wordt toegefluisterd. Niet letterlijk, natuurlijk, maar jij ziet schoonheid in de reguliere prikkels om je heen.

4. Je houdt van luxe

Of je het nou wilt of niet: jij houdt van luxe. Een reis naar een ver exotisch oord vind je heerlijk, maar je beschouwt het kunnen zien en ontdekken van nieuwe dingen ook als een voorrecht. Eén ding is zeker: een inspirerende, onbekende omgeving waar jij in een heerlijk chic hotelkamertje kunt verblijven, daar leef jij helemaal van op. En dat is waarom je hard zult werken om dit soort fancy dingen te realiseren. Jij bent een (in maart) geboren luxepaardje.

Lees ook: