Ben je jarig in maart? 6 x wat het zegt over je persoonlijkheid

Hiep hiep hoera, deze maand ben jij weer jarig. Reden voor een feestje om te proosten op jou. Omdat jij ontzettend muzikaal bent heb je vast en zeker al een Spotify afspeellijst voor je feestje gemaakt.

1. De kans is groot dat je piloot wordt

Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar het verband tussen carrière en je geboortemaand. Daaruit blijkt dat als je in maart bent geboren de kans groot is dat je piloot wordt. Je karakter en vaardigheden zijn de perfecte match voor dit beroep. Ready for take off?

2.Je bent een mega grote dierenliefhebber

Als je in maart bent geboren heb je waarschijnlijk een mega schattig huisdier. Je houdt van dieren en bent super loyaal naar jouw beste vriend. Jullie zijn enorm close en elke presentatie wordt netjes voorgedragen aan je huisdier.

3. Je bent een pro in het analyseren van relaties

Voor relatieadvies kunnen je vriendinnen het beste naar jou toe komen. Je bent namelijk een kei in het observeren van relaties. Je bent enorm gevoelig voor cheaters en herkent ze meteen. Je bent ook altijd eerlijk tegen je vriendinnen over hun liefdesleven en laat ze niet rondlopen met waardeloze vriendjes.

4. Je hebt een grote kans om muzikant te worden

Als je geboren bent in maart ben je onwijs muzikaal. Je leert super snel een instrument te bespelen en hebt een gouden keeltje. De meeste muzikanten zijn geboren in deze maand dus grote kans ook dat we jou later op een podium zien staan.

5.Je neemt de tijd voor seks

Seks met je partner is erg belangrijk voor je. Je neemt in bed uitgebreid te tijd voor een passionele en intense sessie met je partner. Je geeft hem wat je hebt en tilt jullie seksleven naar een hoger level.

6.Je bent een goede filosoof

Je bent open minded en gelooft dat alles gebeurt met een reden. Je zoekt altijd naar een uitleg voor de dingen die gebeuren in het leven van jou en je vriendinnen. Je denkt na over je doelen en dat brengt je vaak tot nieuwe inzichten.

Reageer op artikel:
Ben je jarig in maart? 6 x wat het zegt over je persoonlijkheid
Sluiten