De beste truc die je ooit gaat leren: Zo maak je je gebroken poeder weer heel

Kun jij ook wel bijna huilen als één van je mooiste en fijnste poeders in duizend stukken valt? Het moment waarop je ‘m uit je handen laat vallen weet je al dat het te laat is. Maar soms zit de oplossing in iets heel simpels. Combineer en krijg meer.

Een gebroken poeder is een nachtmerrie. Iedere keer als je het doosje opent valt de helft ernaast en er zit altijd teveel aan je kwast. Hierdoor raakt je poeder veel sneller op. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het vervoeren van de poeder in je tas. Drama.

Maar hold on. Door je poeder maar met één ingrediënt te combineren krijg je je volledige oude poeder terug. En dat magische ingredient is 70% alcohol. En dat is de truc van combineren en meer krijgen. Want niet alleen je poeder kun je terug krijgen, maar er is meer.

Laten we ons eerst focussen op de poeder:

Benodigdheden

  • 70% alcohol
  • stukje vershoudfolie
  • eyeliner of wenkbrauw brush
  • spateltje
  • Iets waarmee je kan zorgen dat je druppeltje voor druppeltje de alcohol bij de poeder kan doen

To do

1. Inpakken: Pak je gebroken poeder in met folie.
2. Verpulveren: Vervolgens pak je een eyeliner of wenkbrauw brush en daarmee maak je de poeder helemaal klein. Ook de stukjes die nog wel heel waren. Heb je geen eyeliner of wenkbrauw brush? Zorg dat je een ander hard borsteltje gebruikt.
3. Alcohol toevoegen: Vervolgens haal je de folie eraf en druppel je langzaam de alcohol erbij. Je hebt gemiddeld tien druppels nodig. Wees voorzichtig, voeg liever later meer toe dan dat je er direct teveel in druppelt.
4. Gladmaken: Maak de poeder glad met een spateltje en verdeel de poeder netjes over het doosje.
5. Finishing touch: Gebruik vervolgens weer dezelfde eyeliner of wenkbrauw brush om de randjes netjes te maken zodat niemand ziet dat er ooit wat mee is gebeurd.

En voilà, je geliefde poeder helemaal heel en glad in het doosje door ‘m te combineren met één extra ingredient. Graag gedaan.

KPN combineer en krijg meer!

Zoals we al aangaven is het combineren van je poeder met alcohol niet het enige dat je kunt doen om meer te krijgen. Ook KPN geeft je meer wanneer je combineert. Combineer Mobiel met Internet, TV of Bellen en krijg meer voordeel. Hoe dat werkt? Combineer bijvoorbeeld je telefoon abonnement met internet voor op je laptop en krijg dubbel zoveel data. En als je daar bijvoorbeeld nog een keer Interactieve Televisie bij neemt krijg je naast extra data ook nog eens gratis zenders en films. Maak naast je poeder ook je digitale leven compleet met KPN.

Hoe je dit doet? Hier kun je alle informatie vinden. Waar wacht je nog op? Het leven wordt je zo véél leuker gemaakt. Combineer je mobiele abonnement en ervaar de voordelen. Simpel mét heel veel voordelen voor jou.
Reageer op artikel:
De beste truc die je ooit gaat leren: Zo maak je je gebroken poeder weer heel
Sluiten