Zo werd dit Nederlandse meisje ontdekt door Victoria’s Secret op Instagram

Gecast worden door Victoria's secret, en dat maar liefst via Instagram. Het is een droom voor vele vrouwen (ja ook nog steeds voor ons hoor). Langleven Instagram en het digitale tijdperk. Het Nederlandse model Robin Hölzken werd benaderd door de vrouw achter Victoria's Secret Pink-lijn op haar eigen account. De vrouw vroeg bij welk agent Robin zat, en van het één kwam het ander. En zo had Robin vorige week haar eerste shoot bij Victoria's Secret. Ge-wel-dig.

Instagram

Toen de achttienjarige Robin deze zomer naar New York ging, kreeg ze een casting bij Victoria’s Secret. Ze had geen idee hoe ze het had gedaan, ze kon namelijk geen hoogte krijgen van de casting director. Een week later kreeg ze echter te horen dat ze terug mocht komen voor een test. Na de test was het even afwachten voor Robin en uiteindelijk kwam het fantastische nieuws dat Victoria’s Secret met haar wilde shooten.

Robin vertelde tegen FashionMilk dat het altijd al een droom geweest om voor Victoria’s Secret te lopen. Al die mooie modellen op de catwalk, ze zou het fantastisch vinden om dit ooit een keer te mogen doen. Tot nu toe heeft Robin alleen nog voor de online shop van Victoria’s Secret gewerkt, maar ze laat het gewoon op haar afkomen. Ze voelt zich namelijk nu al meer dan vereerd.


Robin’s fitness programma

Zoals we maar al te vaak lezen en zien, is het veel trainen als je een Victoria’s Secret Angel wil zijn. Maar gelukkig heeft Robin een eigen personal trainer aan huis. Dit is haar mama, ook wel bekend als Marjolein van Model in Shape. Samen doen ze verschillende oefeningen om in shape te blijven. Daarnaast eet Robin uiteraard super gezond.

Toekomst van Robin

De toekomst van Robin ziet er meer dan rooskleurig uit. Haar stoutste droom is dat ze ooit voor de Victoria’s Secret show mag lopen. Wij gunnen dit onze Nederlandse schone uiteraard ook. En aan de foto’s hieronder te zien twijfelen we hier ook niet aan want ze is meer dan prachtig. Go Robin, we gaan alleen maar meer van je zien.

Reageer op artikel:
Zo werd dit Nederlandse meisje ontdekt door Victoria’s Secret op Instagram
Sluiten