Rosa Tettero
Rosa Tettero Love 27 dec 2018

5 gedachtes als je de goede gast aan de haak hebt geslagen

Ja ladies, het is waar. Je komt op een punt in je leven dat je een vent aan het daten bent die daadwerkelijk een goede gast is. Er zijn sukkels maar ook zeker schatjes. Deze gedachtes gaan door je hoofd als jij de goede gast aan de haak hebt geslagen:

1. ‘Wow, voor hem ben ik écht iets waard.’

Misschien staat hij niet elke week met een grote bos rozen voor de deur of brengt hij je serenades aan je balkon. Maar hij onthoudt wel de stomste kleine dingen die jij twee weken geleden hebt gezegd. En dat is best wel indrukwekkend. Dan denk je: ‘Blijkbaar was het belangrijk genoeg dat hij het wilde opslaan in zijn brein.’

Het kan ook zo zijn dat je hem een van je diepste geheimen hebt verteld en dat hij daar heel goed mee om wist te gaan in plaats van te flippen. Hij toont begrip en luistert naar je. Je kan eerlijk zijn bij hem, je hoeft geen excuusjes te maken en je voelt je op je gemak bij hem. Hij is speciaal.

2. ‘Ik ben sexy.’

Niet alleen realiseer je je dat iemand je speciaal vindt, maar je realiseert je dat je speciaal bént. Als je in de spiegel kijkt en tegen jezelf zegt: ‘Hey, sexy ding’ dan komt dat omdat hij jou laat realiseren dat je prachtig bent. Jouw zelfvertrouwen krijgt een boost door hem.

3. ‘Wat deed ik bij die andere sukkels?’

Samen met je nieuwe boost aan zelfvertrouwen heb je een deel van je bescheidenheid in de prullenbak gegooid. Je voelt je een beetje stom als je terugkijkt naar sommige sukkels waar je in het verleden op bent gevallen. Die mannen met die o zo verkeerde openingszinnen waar jij als een blok voor viel. Je hebt er een hoop van geleerd en je weet nu beter. Die goede gast is binnen.

4. ‘Nu weet ik pas wie de echte players zijn.’

Geen haar op je hoofd die nu nog voor een player zal vallen. Jij weet inmiddels wat echte liefde is en hoe jij de good guy van de bad buy kunt onderscheiden. Je kunt ze identificeren als de beste en kent iedere move die ze maken. Deze keer val je niet voor zijn biceps en strakke kontje of zijn smooth praatjes. Jij weet nu precies hoe het schatje je kan inpakken zodat jij je overgeeft voor de goede gast.

5. ‘Dankjewel voor alles.’

We bedoelen niet dat deze goede gast jouw leven heeft gered. Maar een klein beetje heeft hij dat wel gedaan. Je zelfvertrouwen is gegroeid, hij heeft je aan het denken gezet op gebied van liefde en hoe mensen met je omgingen. Het hoeft niet zo te zijn dat deze relatie voor altijd is, maar je weet in ieder geval dat je de goede gast aan de haak hebt geslagen. Hier kun je eventueel weer op verder bouwen. En daar mag je hem best voor bedanken.

LEES OOK: Waarom je eerst een bad guy tegenkomt voor je Mister Right ontmoet

Reageer op artikel:
5 gedachtes als je de goede gast aan de haak hebt geslagen
Sluiten