Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 aug 2017

Geef je snel op! Ex On The Beach Double Dutch zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen

Geniet jij ook elke zondagavond van een nieuwe aflevering Ex On The Beach Double Dutch en vraag jij je af hoe het zou zijn als jij hieraan mee zou doen? Dan hebben we een leuk nieuwtje, want je kan je nu opgeven voor aankomend seizoen van Ex On The Beach Double Dutch.

Denk je dat het jou niets zou doen als jouw ex ineens op de stoep zou staan? Of ben jij gewoon toe aan een gratis vakantie en een tv-carrière? Dan kan jij je nu opgeven voor Ex On The Beach Double Dutch en wellicht sta jij volgend jaar in het zonnetje te zweten met jouw ex.

You’re next

Nu schijnt het niet zoveel uit te maken of jij jaren lang met jouw ex een relatie hebt gehad, of dat het slechts een one-night stand was en daarmee blijft het een verassing wie er door de Tablet of Terror jouw kant op wordt gestuurd. Blue Circle is wederom op zoek naar kandidaten die recht op hun doel afgaan en sterk genoeg in hun schoenen staan om de concurrentie van de meest hete mannen en vrouwen van Nederland en België te weerstaan.

Stiekem mailen

Ben jij daarom een echte verleidster, heb jij vaak alle aandacht én ben jij tussen de 18 en 28 jaar oud? Dan maak jij een goede kans om volgend jaar mee te doen met het spraakmakende programma. Zeg voor de grap niets tegen jouw exen en mail stiekem naar [email protected] onder vermelding van EOTBDD jouw contactgegevens, woonplaats, leeftijd en een aantal duidelijke recente foto’s. Deze foto’s moeten zonder Snapchat-filter zijn en het liefst één foto van jou in badkleding.

Een kleine reminder: die tablet wordt ook wel de tablet of hell genoemd, en dat is niets voor niets. Durf jij het alsnog aan? De vraag blijft natuurlijk: welke ex is next? Wellicht wel die van jou.

Hier vast een workout zodat je jouw body kan showen in de villa: Work it! Dit is reformer pilates, de nieuwste hype om sneller dan ooit súper strak te worden

Reageer op artikel:
Geef je snel op! Ex On The Beach Double Dutch zoekt kandidaten voor het nieuwe seizoen
Sluiten