Lianne Görtz
Lianne Görtz Nieuws 15 feb 2018

7 x waarom we het nog geen dag uit zouden kunnen houden met Mr. Grey

Sommige mannen zijn zo niet jouw type, dat je maar niet kunt begrijpen wat andere vrouwen in die man zien. Als je dat hebt met Mr. Grey van Fifty Shades, dan was je waarschijnlijk ook niet zo enthousiast toen je hoorde dat het derde deel inmiddels in de bioscopen draait.

Hoewel je vriendinnen misschien duizenden redenen kunnen bedenken waarom een leven met hem fantastisch zou zijn, kun jij er nog niet eens één bedenken. Eerder redenen waarom je het niet met Mr. Grey vol zou kunnen houden.

1. Hij is helemaal niet zo knap

Jij vindt hem eigenlijk niet eens zo heel knap. En al helemaal niet als hij zijn baard niet bijgewerkt heeft. Jeetje. Geen gezicht.

2. Geen seks zonder hulpmiddelen

Leuk en aardig hoor, die Red Room, maar kan het ook allemaal gewoon eens wat rustiger en normaler? Gewoon in bed zonder al die poespas erbij? Het kan misschien wel, maar hij ziet jou natuurlijk het liefst in zijn speelkamer. Pff, geen zin in die onzin.

3. En hij is dominant in bed

Misschien ben jij wel degene die soms de leiding wil nemen in bed. Nou, dat ga je bij Mr. Grey absoluut niet voor elkaar krijgen hoor. Dat laat hij in ieder geval niet zomaar toe.

4. Hij is vaag over dingen

Mister Grey is ook zo iemand die ontzettend vaag over dingen kan doen. Over de vraag bijvoorbeeld of hij een relatie wil of niet. Lekker Christian, kunnen we helemaal niks mee.

5. Je kunt je niet onafhankelijk voelen

Jij voelt je het liefst onafhankelijk van een man. Maar als hij steeds maar kleren voor je koopt en je meeneemt naar de duurste resorts, schiet dat niet op. Laat ons onze eigen dingetjes fiksen, Christian. Anders krijgen we een steeds groter wordend schuldgevoel.

6. Je hebt bijna nooit meer tijd voor vriendinnen

Christian slokt al je tijd op. Hoe vaak heb je Anastacia met haar vriendinnen gezien in de films? Precies, dat is op één hand te tellen. Fijn is dat. Wij willen onze vriendinnen ook nog graag blijven zien.

7. Hij bemoeit zich met al-les

Je kunt nooit, maar dan ook nooit met iets bezig zijn zonder dat hij zich ermee bemoeit. Of dat nu met je werk te maken heeft of met de jurk die je aan wil doen. Hoe irritant.

Reageer op artikel:
7 x waarom we het nog geen dag uit zouden kunnen houden met Mr. Grey
Sluiten