Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 6 juli 2017

Geen grap: Bij dit bedrijf krijg je 5000 dollar om op vakantie te gaan

In Nederland geldt bij de meeste bedrijven dat je vakantiegeld 8 procent van je inkomen is. Maar als je net begint op de arbeidsmarkt en je bent - wij in ieder geval wel - een beetje verslaafd aan reizen, dan is dat nooit genoeg vakantiegeld. Daarom wil je nu je baan opzeggen en bij dit bedrijf gaan werken. Hier krijg je namelijk 5000 dollar per jaar om op vakantie te gaan.

Wat als je ergens zou werken en ze zouden je elk jaar, bovenop je salaris 5000 dollar geven. En dat je daar dan van op vakantie moet gaan. Dat zou toch briljant zijn?

Dit bedrijf betaalt je als het ware om een wereldreis te maken. Want met 5000 dollar per jaar op zak kun jij naar de andere kant van de wereld vliegen om daar werkelijk alles te doen wat op je bucketlist staat.

Je wordt als het ware betaald om op reis te gaan

En dat is nog niet het enige. Bij Basecamp, een bedrijf in web development, krijg je niet alleen 5000 dollar om uit te geven aan vakanties. Je krijgt ook iedere maand, we herhalen: ie-de-re maand, 100 dollar om uit te geven aan massages.

In de zomer verkort Basecamp de werkweek naar 4 dagen. En ook krijg je om de drie jaar de gelegenheid om een sabbatical op te nemen. Kun je mooi al dat vakantiegeld uitgeven en een vette reis maken.

Volgens de CEO van Basecamp profiteren niet alleen de werknemers van al deze voordelen. Ook voor het bedrijf is het goed dat werknemers genoeg kunnen ontspannen. Zo zijn de werknemers extreem loyaal en dat komt de financiële resultaten van Basecamp ten goede.

Tja, wij gaan de vacatures bij het bedrijf in de gaten houden.

Lees ook: Wauw! Dit onontdekte gebied in Thailand is magisch en hoort echt op je bucketlist

Reageer op artikel:
Geen grap: Bij dit bedrijf krijg je 5000 dollar om op vakantie te gaan
Sluiten