Geen grapje: de nieuwe chocoladereep die je huid mooier maakt

Je leest het goed. Er is nu een nieuwe chocoladereep die de huidconditie zou verbeteren. En dat is goed nieuws voor alle chocoholic's onder ons, aangezien die zich waarschijnlijk al langere tijd schuil hielden onder het 'één stukje donkere chocolade per dag is goed voor je'. Niets minder dan de waarheid, maar wanneer blijft het nou bij één blokje..

Gelukkig kunnen we nu met een gerust hart ons vergrijpen aan de chocoladereep van Esthechoc. Dit merk heeft zich gericht op al het goede wat chocolade bevat (zoals antioxidanten), maar dit keer in zulke hoeveelheden dat je huid er ook daadwerkelijk wat aan heeft. De reep heet daarom ook wel de Cambridge Beauty Chocolate.

Volgens het merk zou een blokje per dag voor drie weken lang zorgen voor de bescherming van het ouder worden van de huid en zorgen voor die perfecte glow. Eh, waar kunnen we ons aanmelden?

Helaas zit er toch een klein addertje onder het gras. De geweldige chocoladereep (of in dit geval doos met chocolaatjes) kost je $54. Achja, de gedachte dat we op weg zijn naar mooi makende chocolade doet misschien al genoeg voor ons.

Reageer op artikel:
Geen grapje: de nieuwe chocoladereep die je huid mooier maakt
Sluiten