Geen lippenbalsem bij de hand? Dit trucje helpt perfect, altijd en overal

Koude winteravonden wachten met smart op ons. Tijd voor warme truien, knuffelen op de bank én liters van je favoriete thee. Maar wist je dat thee niet alleen goed is om ons op te warmen? Het helpt op ook tegen droge, gescheurde lippen.

Groene thee krijgt weer credits

We weten allemaal dat groene thee goed voor ons is. Het ontstekingsremmend, laat je bloeddruk zakken én het kan sommige soorten kanker voorkomen. Allemaal redenen om er heerlijk veel van te drinken. Daarnaast is het ook onder veel vrouwen een favoriet. Of je het nou met honing drinkt, met een schijfje citroen of gecombineerd met jasmijnthee. Ze zijn allemaal heerlijk.

En laat het nou ook nog eens zo zijn dat een zakje groene thee ervoor zorgt dat we af zijn van die gescheurde en droge lippen. Goedkoop én je kan deze simpele remedie op de bank doen terwijl je een filmpje kijkt met je lover.

Veel simpeler gaat het niet worden

Wat je nodig hebt: een theezakje, het liefst groene thee. Daarnaast heb je een glas warm water nodig. Let op: zorg dat het water niet té heet is.

Hoe het werkt: doop je theezakje in het warme water totdat het theezakje zich begint vol te zuigen met water. Duw vervolgens het theezakje voor drie tot vijf minuten tegen je lippen aan. Je zult fluweelzachte lippen krijgen, om eindeloos te zoenen. Graag gedaan.

LEES OOK: 4 redenen waarom je nu gelijk groene thee wilt drinken

Reageer op artikel:
Geen lippenbalsem bij de hand? Dit trucje helpt perfect, altijd en overal
Sluiten