Renée
Renée | LinkedIn Love 17 okt 2018

Ahhhh! Koppels die géén Netflix kijken blijven veel langer bij elkaar

Uit onderzoek van Acties.nl blijkt dat het seksleven van maar liefst 17 procent van de Nederlanders lijdt onder het grote aanbod van films en series, zoals Netflix. Klop daarom maar af als jullie niet zo’n Netflix-koppel zijn, want dan heb je misschien wel een veel betere relatie.

Het is daarom helemaal niet zo erg als jij een koppel met je lover vormt dat niet ieder weekend series aan het bingewatchen is.

Waarom je een betere relatie hebt als je amper tot geen Netflix kijkt

Je kent Beautify inmiddels wel een beetje. Wij weten waarom je een betere relatie hebt als je amper tot geen Netflix kijkt. En dat zijn de volgende redenen:

1. Je hebt een beter seksleven

In het onderzoek kwam naar voren dat een deel van de koppels dus een slechter seksleven hebben door Netflix. Daar hebben jullie dus helemaal geen last van. Het aantal keer dat jullie Netflixen de afgelopen maanden kun je op één hand tellen. Daardoor bleef er meer tijd over voor… leukere dingen. Als je snapt wat we bedoelen.

2. Je neemt meer tijd om met elkaar te praten

Communiceren is goed voor je relatie. Omdat je ervoor kiest om met elkaar te praten in plaats van een uur naar een serie te kijken heb je als het goed is een veel betere band met je lover. Op die manier kunnen jullie makkelijker de dag met elkaar doornemen of juist frustraties uitspreken.

3. Je wordt minder snel bedrogen

Het ultieme verraad is als je lover een serie verder kijkt zónder jou. Maar gelukkig hebben jullie daar dus praktisch nooit last van. Als je niet samen Netflix kijkt heb je waarschijnlijk ook geen serie die je samen volgt. Hij kan je daarmee dus niet bedriegen.

4. Je maakt minder snel ruzie

Jij wil een romantische komedie zien, hij een horror. Met andere woorden: genoeg reden om een bom compleet te laten ontploffen, want stiekem willen jullie allebei je zin krijgen. Nou, die ruzies komen bij jullie dus niet zo snel voor. Want het enige waar jullie je druk om maken is welke bioscoopfilm je wil zien. En da’s hooguit één keer per twee maanden.

Mensen die ‘s ochtends hun bed opmaken hebben een beter seksleven

Reageer op artikel:
Ahhhh! Koppels die géén Netflix kijken blijven veel langer bij elkaar
Sluiten