Renée
Renée | LinkedIn Love 1 okt 2019

6x waarom je nóóit voor die barman moet vallen

Uitgaan met de meiden is hartstikke gezellig en óók nog eens leuk als je een man aan de haak slaat. Maar pas op als je voor de barman gaat, want die is vaak niet geschikt relatie materiaal.

Maar waarom zou je geen relatie met een barman aan moeten gaan? Daar zijn verschillende redenen voor.

Waarom je geen relatie met een barman wil

Natuurlijk is niet iedere barman hetzelfde, maar als je twijfelt over de gast voor je kun je aan het volgende denken:

1. Hij wisselt net zo vaak van vriendin als van drankje

De barman wisselt zo vaak van ‘vriendin’ dat het niet meer bij te houden is. Als je niet wil dat je hart gebroken wordt is dit niet de geschikte man om je hart überhaupt aan te geven. Houd er dus rekening mee dat zijn intentie waarschijnlijk voor de korte termijn is.

2. Hij flirt met iedereen

Als barman wil je je werk wel leuk houden. Hoe doe je dat? Niet door 100 biertjes te tappen, maar wél door gesprekken aan te knopen met meiden. Hij flirt met praktisch alles wat los en vast zit, zolang het maar betaalt. Wie jaloers is aangelegd kan dus beter niet aanpappen met deze man.

3. Hij heeft nooit tijd, want hij staat ’s nachts in de kroeg

Het begrip date night komt niet in je woordenboek voor als je een relatie met een barman hebt. Hij staat vanaf ’s avonds tot diep in de nacht in de kroeg om z’n huur bij elkaar te werken. Met andere woorden: hij heeft geen tijd voor jij als jij ’s nachts wel slaapt.

4. Hij komt thuis wanneer jij opstaat

Kijk, er moet natuurlijk gewoon gewerkt worden. Maar op een gegeven moment kan het wel enorm irritant worden dat hij thuiskomt wanneer jij opstaat. Zeg dan maar direct dag tegen avondjes op de bank, want die komen bijna nooit voor.

5. Hij ligt iedere keer bij iemand anders in bed, met alle gevolgen van dien

De barman is niet voorzichtig. Het feit dat hij iedere keer bij een andere meid in bed ligt en vaker niet dan wel een condoom gebruikt, zegt misschien wel genoeg. Een SOA-testje zou geen kwaad kunnen mocht je een relatie met hem overwegen. Maar dat is überhaupt een goed idee, ongeacht de man die voor je staat.

6. Hij zoekt geen diepgang

Omdat hij niet per se op zoek is naar vastigheid zoekt hij ook geen diepgang. En dat terwijl jij daar misschien wel behoefte aan hebt.

Dit zijn de 7 foute kroegen van Amsterdam, waar je toch telkens weer belandt

Reageer op artikel:
6x waarom je nóóit voor die barman moet vallen
Sluiten