Geen stress! Met deze hacks komt iedere vrouw fabulous aan op haar NYE party

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: NYE. Je bent de hele dag druk geweest met het voorbereiden van lekkere hapjes én klein detail, je had nog een enorme deadline op het werk. En door al deze dingen heb je absoluut geen tijd om je helemaal NYE ready te maken. Argh, hoe ga je dit ooit redden? Geen zorgen, met deze hacks komt het helemaal goed.

Zorg dat je outfit helemaal ready to go is

Een goed begin is het halve werk. Zorg dat je de dag voor je NYE party al een outfit klaar hebt liggen waar je je fabulous in voelt. Zorg ook dat je je outfit al hebt gepast, zo weet je precies of hij écht zo mooi is als je denkt.

Gebruik een product dat klitten tegengaat

Zorg dat wanneer je uit de douche komt, je een product in je haar smeert dat klitten tegenhoudt. Zo verlies je weinig tijd en hoef je niet eindeloos door je haar te gaan met je borstel zodat je snel kunt beginnen met föhnen. Wanneer je haar glad is en weinig klitten bevat, is je haar ook sneller droog.

Zorg dat je basisproducten binnen handbereik zijn

Tijdens het opmaken is het belangrijk dat je precies weet wat je basisproducten zijn. Leg ze desnoods in volgorde zodat je niet eindeloos in je make-up tas aan het graaien bent, op zoek naar dat ene product. Je kunt je nu snel, maar toch prachtig opmaken.

Krul je wimpers

Ga niet meteen met de mascara aan de haal, maar zorg dat je je wimpers krult. Wanneer je wimpers al voor gekruld zijn gaat je mascara makkelijker op en hoef je niet gestresst en in paniek al je mascara vlekken te verwijderen.

Gebruik ijswater

Natuurlijk krijgen je nagels ook nog een prachtige kleur. Met afgebladderde nagellak durf jij niet op je feestje aan te komen. Maar heb je wel genoeg tijd? Met deze hack absoluut wel. Lak je nagels en stop ze in ijswater. Je nagels zullen sneller dan ooit droog zijn.

En jij dacht dat je het niet zou redden? You go girl, met veel zelfvertrouwen en een prachtige look kom jij aan op je feestje. Happy New Year!

LEES OOK: Dit is de beste hack die je ooit hebt gezien om een knotje te maken

Reageer op artikel:
Geen stress! Met deze hacks komt iedere vrouw fabulous aan op haar NYE party
Sluiten