Renée
Renée | LinkedIn Life 18 sep 2018

Waarom je geen Videoland abonnement hoeft te nemen

Sinds je lievelingsprogramma – Temptation Island – met een VIP-versie kwam, wist je niet hoe snel je een Videoland abonnement moest aanschaffen. Of misschien keek je op een manier die niet helemaal legaal is. Hoe dan ook, is een Videoland abonnement aan te raden? Hierbij redenen om het niet te doen:

1. Je wil geen Videoland abonnement als je niet van Nederlandse films en series houdt

Videoland heeft wel wat internationale films en series aan het aanbod toegevoegd, maar het is niet vergelijkbaar met Netflix. Zo kun je bijvoorbeeld wel The Handmaid’s Tale zien, maar heel actuele dingen staan er verder niet tussen.

Ben je niet zo’n fan van het Nederlandse aanbod en wil je graag de nieuwste releases zien? Dan is een Videoland abonnement niet iets voor jou.

2. Je hebt al een Netflix abonnement

Heb je een Netflix abonnement? Dan kunnen we ons zo voorstellen dat een Videoland abonnement voor jou geen prioriteit is. Netflix schrijft iedere maand al tussen de 7,99 euro en 13,99 euro af. Daardoor zie je het misschien niet zitten om nog eens 8,99 euro tot 11,99 euro te betalen voor Videoland.

What?! Er komt een documentaire over Famke Louise op Videoland

3. Je wil een uitgebreid aanbod

Heb je behoefte aan een uitgebreid aanbod? Dan is het logisch dat je niet nog een Videoland abonnement naast je huidige abonnementen afsluit.

Feit blijft dat het Netflix aanbod op het moment van schrijven sterker is. Hoewel Videoland inmiddels steeds meer goede series en films toevoegt.

Maar het is nog niet op het niveau van de andere streamingdienst. Zeker als je een cineliefhebber bent kun je Videoland op dit moment beter overslaan.

Begrijp ons niet verkeerd, er zijn genoeg series te bekijken op Videoland. Hetzelfde geldt voor films, maar het is al met al toch nog iets minder dan hun grote concurrent.

4. Je hebt niet per se behoefte aan nog een abonnement

Hierboven deelden we al de huidige prijzen van een Netflix en Videoland abonnement. Vooral als je al bij Netflix iets hebt afgesloten is het begrijpelijk dat je niet nog een abonnement wil afsluiten.

Overweeg je om te kiezen tussen de twee aanbieders? Vergelijk dan vooral het aanbod van de streamingdiensten. Dan kom je er snel genoeg achter of het Netflix of Videoland aanbod beter bij jouw smaak past.

Mocht je wel een Videoland abonnement nemen, bekijk dan dit nog even.

Vrijdag = filmavond! Dit zijn de leukste films op Videoland

Reageer op artikel:
Waarom je geen Videoland abonnement hoeft te nemen
Sluiten